***JÄÄR
Uue aasta esimene nädal sobib kenasti kaugemate tulevikuplaanide tegemiseks, uute sihtide seadmiseks. Kui sul on parajasti käsil mingid olulised projektid, siis pead olema valmis neid kaitsma ja nende vajalikkust põhjendama. Konkurendid või need, kes sinu üle mingit võimu omavad, võivad sulle mingeid tingimusi või nõudmisi esitada. Nädala teises pooles võid tunda mingit pidurdatust.

***SÕNN
Kui töötad tähtsal ametikohal või oled muidu ühiskondlikult aktiivne, võib aasta esimene töönädal kujuneda oluliste kulminatsioonide ajaks — kui oled olnud tasemel, saad kiituse ja tunnustuse osaliseks. Kui aga oled vigu teinud, siis nüüd võidakse sinult selle kohta aru pärida. Samas suudad tänu oma sarmile ja heale suhtlemisoskusele leida või luua uusi sotsiaalselt kasulikke kontakte.

***KAKSIKUD
Päevakorral võivad olla muudatused ja ümberkorraldused, millega pead nüüd tegelema. Võimalik, et mingi ettevõtmine või protsess jõuab sellisesse faasi, kus ilmnevad mingid tagasilöögid või pead astuma samme, mis sulle ei meeldi. Keegi võib püüda sind kuidagi survestada. Ent positiivsel juhul toob nädal kaasa mõne põneva või eksootilise sündmuse, mis viib su mõtted sootuks uutele radadele.

***VÄHK
Nädala vibratsioonid mõjutavad kõige rohkem sinu suhtemaastikke ning ka sotsiaalset-ühiskondlikku väljundit. Kuu Lõunasõlme ja Uraani ühendus Jääras, mis sinu jaoks on avaliku elu ja ühiskondlike suhete märk, nõuab sinult nüüd ettevaatlikku ja läbimõeldud tegutsemist. Nimelt võid kas tahtmatult või tahtlikult teha midagi, mis kahjustab su mainet ja head nime. Võid siduda end projektiga, mis käib sul üle jõu või mis võib kaasa tuua juriidilisi probleeme ja eksimusi.