***JÄÄR

See nädal võib olla veel suhteliselt rahulik, ent järgmisel nädalal on võimalikud ootamatused või lihtsalt veidrad sündmused. Kuigi selle nädala teises pooles on Päikese-Uraani ühenduse mõju Jääras juba tunda. See nädal sobib aga kenasti tegelemiseks oma sisemiste energiatega, alateadvuse ja hinge vajadustega. Sulle pakub nüüd suuremat huvi ka kõik müstiline ja salapärane. Raha- ja äriasjus vajad aga kindlasti kellegi professionaalset nõuannet.



***SÕNN

Paljud sündmused ja ettevõtmised — nii töised kui isiklikud — on nüüd kas kulmineerumas või lihtsalt sinu jaoks olulises faasis. Tulemused on kätte jõudnud või jõudmas ja sa pead olema valmis võtma nende eest täieliku vastutuse. Kui nüüd vastutusest loobud, tuleb tagasilöök või langeb ettevõtmine valele rajale. Seega kui jõuad „ristteele” pead olema valmis kiiresti reageerima. Samas on nüüd kõikvõimalikud kahtlused ja hirmud kerged tekkima. Ära lase neil oma hinge pugeda!



***KAKSIKUD

Rutiin ei ole kindlasti see asi, mida sa nüüd naudid. Vajad hetkel erilisi elamusi, midagi sellist mis stimuleeriks su vaimu ja paneks elule värskema pilguga vaatama. Kui vähegi võimalik, mine kuhugi eksootilisse paika, külasta näitusi või kontserte. Otsi üles mõni oma veidrikust vandenõuteoreetik ja uuri temalt uusi uudiseid maailma asjade kohta. Samas on oht sattuda mõne kummalise idee või veendumuse mõju alla, mis võib sind just praktilistes asjades valele teele juhatada. Seega tuleb sul müstilisi ja salapäraseid asju uurides ikkagi kaine analüütik endas alles jätta.



***VÄHK

Nädal võib esile kutsuda olukorra, kus sa pead tegema olulisi valikuid just konkreetse tegevuse osas. Võimalik, et pead ühest tegevusest loobuma mingi teise tegevuse kasuks. Või kujuneb lihtsalt olukord, kus oled kui kits kahe kuhja vahel ega suuda otsustada, kumma kasuks otsustada. Kui oled ühiskondlikult aktiivne, siis koged tugevat konkurentsi ja võitlust paremate positsioonide pärast. Ka võib valitsev seis mõnevõrra pärssida su loovust ja eriti just spontaansust. Nii mõneski olukorras võid käituda sunnitult ja tunda kohmetust — eriti just võõrastega suheldes.