***JÄÄR
Nädala alguses annavad tunda veel eelmise nädala mõjud — õhus on pinget, ägedat konkurentsi ka võitlust paremate positsioonide pärast. Esmaspäevast neljapäevani teeb Marss ka poolkvadraadi Veenusega — võngetesse lisandub armukadedust ja soovi oma partnerit kontrollida. Neptuuni mõjud peaksid Jäärad tegema ettevaatlikuks seal, kus keegi võib hämada ja vett sogaseks ajada. Uute tutvuste korral kontrolli kindlasti oma partneri tausta!

***SÕNN
Veenuse ja Neptuuni kvadraat annab sulle kas roosad või mustad prillid või suleb su silmad hoopis — näiteks sulle ebameeldivate arengute puhul sa lihtsalt keeldud seda nägemast. Seega mängib suurt rolli nüüd soovmõtlemine — sa näed vaid seda, mida tahad näha. Või mida kardad — ka su hirmud ja kartused võimenduvad.
Vajad sellel nädalal rohkem armastust ja hoidmist. Otsid lohutajat, kes suudaks sulle pakkuda unistusi ja seda maagiat, mida sa argielust ei suuda leida.

***KAKSIKUD
Veenus liigub Amburis (mis Kaksikute jaoks on partnerluse märk) ja teeb neljapäeval kvadraadi illusioonide ja unistuse sümboli Neptuuniga. Positiivsel juhul suudad nüüd partneriga nii hingeliselt kui kehaliselt kokku sulada. Ent halval juhul muudab see aspekt sind pimedaks kellegi vigade ja puuduste suhtes. Sa näed suhtes vaid seda, mida tahad näha. Su võime inimesi enda jaoks ilusaks mõtelda võib nüüd saavutada oma kõrghetke. Samas, kui on vaja kellegagi ära leppida või lihtsalt südamest-südamesse rääkida, on nädala mõjud igati soosivad.

***VÄHK
Nädal manitseb sind end tööga mitte ära tapma, samuti ei tohiks sa oma tervisega mingeid eksperimente tegema hakata — eelkõige on siin mõeldud dieete ja muud seesugust. Vajad nüüd ka piisavalt puhkust ja und. Veenuse ja Neptuuni Liliti neljapäevane kvadraat võib tekitada suhteid ja olukordi, kus sa langetad vale otsuse või oled lihtsalt kellegi valede ja hämamiste ohver — eriti just töö- ja argiasjadega seoses. Kuid nädal soosib kõike kunsti ja eksootikaga seonduvat.