JÄÄR

Jääras olev Uraan on „tangide vahel“ — ühelt poolt pikaajaline kvadraat Pluutolt Kaljukitses ja teiselt poolt Vähis liikuv Päike. Nii või teisiti on nädal olulise tähendusega — eelkõige juhul, kui elad aktiivset sotsiaalset ja ühiskondlikku elu. Kui oled aga näiteks kodune ja sinu mänguväli piirdub vaid kodu ja pereasjadega, tunned lihtsalt suurt rahutust ja soovi võidelda endale välja suurem vabadus ja iseotsustamise õigus. Ka muudes oludes oled üsna mässumeelne ja püüad kõike teha nii, nagu ise õigeks pead. Sa rikud mõnuga kõiki kirjutamata reegleid ja võid isegi oma südamesõbrannadest ajutiselt lahku lüüa.

NB! Kui tahad karjääri teha ja tööalal edukas olla, siis hoia keel bossi ees hammaste taga ja ära näita oma isepäisust vähemalt tema silmis välja!

SÕNN

Nädal avardab nii mõneski küsimuses su maailmapilti, toob uusi ideid ja arusaamu. Kuid seda mitte loomulikul viisil, vaid pigem tuleb see avardumine läbi ehmatavate või lihtsalt ebatavaliste olukordade. Seega võib sellel nädalal sinuni jõuda infot, mis võib mõjuda ehmatavalt või tunduda uskumatu. Su maailmavaade ja tõekspidamised pannakse proovile. Võimalik, et pead kiiresti ümber õppima ja sobitama uue info oma vanasse maailmapilti.

Alternatiivne võimalus on aga lihtsalt see, et sul on kohutavalt palju sebimist ja piltlikult öeldes ähvardab „protsessor“ üle kuumeneda. Pingelise vaimse tegevuse puhul puhul tuleb sul leida õige tasakaal pingutuse ja lõdvestuse vahel.
NB! Asjade kaotamise ja varguste suurenenud tõenäosus!

KAKSIKUD

Elu praktiline ja materiaalne pool võib sulle nüüd üllatusi valmistada. Asjade-esemete või rahadega võib ette tulla ootamatusi või lihtsalt olukordi, mis on sinu jaoks mõistetamatud. Seetõttu ei sobi nädal suuremateks rahalisteks ettevõtmisteks ega ka mitte kalli tehnika hankimiseks. Alternatiiv eelpoolöeldule on olukord, kus sa hakkad kahtlema nendes väärtustes, mis on sulle siiani olulised olnud. Sulle võib hakata tunduma, et oled end ümbritsenud asjadest, mida sa tegelikult ei vaja.

Teisel tasandil tõstab nädal fookusesse olukordi ja suhteid, mis nõuavad uut lähenemist ja muutusi. Paljud ebarahuldavad olukorrad või suhted jõuavad nüüd faasi, kus pead midagi muutma.
Ent romantika rindel koged nüüd jõulisi tundeid ja ka hingelist ühtesulamist.

VÄHK

Vähis liikuva Päikese kvadraat Uraani ja opositsioon Pluutoga tähendab kas mingit olulist pöördepunkti või siis väga rahutut ja närvilist olukorda, kus pead kiiresti ja käigupealt mingi otsuse vastu võtma. Kui viibid parajasti puhkusel või elad niisama rahulikumat elu, võid end igati hästi tunda. Ent kui elad aktiivset töist või ühiskondlikku elu, maadled tugeva konkurentsi ja võitlusmomendiga. Mida rohkem sul mängus on, seda pingelisem ja äkilisema mõjuga on nädal. Nüüd tuleks võimaluse korral kas midagi muuta või teha lihtsalt midagi täiesti omamoodi. Aga vaid juhul, kui tead täpselt, millega on tegu. Umbes ja hea õnne peale tegutsemine on hetkel väga ohtlik.

Psühholoogilisel tasandil võid tunda seletamatut rahutust ja ärevust. Sul võib olla tunne, et mitte millegi peale ei saa kindel olla ja et kohe juhtub midagi, mis paiskab kogu senise elukorralduse pea peale.