***JÄÄR

Jääras liikuv Veenus moodustab opositsiooni Kaaludes (Jäära jaoks üks-ühele suhete solaarmärk) oleva Lilitiga. Niisiis võib uus nädal olla seotud suhtega, kus sinu partner reageerib sinu sammudele ebatavalisel või emotsionaalselt liialdaval viisil. Või siis saad ise oma partneri signaalidest valesti aru. Kuid positiivsel juhul on armuasjade sfääris võimalik kogeda tavatut ühtsust ja erilisi naudinguid.

***SÕNN

Algav nädal nõuab sinu käest ausust, avameelsust ja konkreetsust. On võimalus, et tekivad mitmesugused arusaamatused, mille põhjuseks on kinnisus või salatsemine — seda nii sinu enda poolt kui ka sinu suhtes. Nädala positiivne külg seisneb sinu heas füüsilises vormis ja elujõus, samuti võib juhuslikku õnne rohkem olla. Laupäeva öösel kell 3.35 siseneb Veenus Sõnni, kuhu ta jääb kuni 24. maini. Seega on ees ootamas suheterikas aeg!

***KAKSIKUD

Nädal soosib rahu ja vaikuse nautimist ning tegelemist oma sisemise maailmaga. Sul peaks praegu olema selge silm kõige selle suhtes, mis puudutab su alateadvust ja sisemist hingelist ilma. Samuti võib teha kodu ja perega seotud kaugemaid tulevikuplaane. Kui aga tegutsed mingis grupis või rühmas, võib sinu ja teiste vahel tekkida pingeid kadeduse või mingite hüvede pinnalt. Intiimsed hetked on sellel nädalal üsna intensiivsed.

***VÄHK

Peaksid olema hoolikas ja tähelepanelik, kui keegi teeb sulle just töises-ühiskondlikus plaanis mõne esmapilgul soodsa pakkumise — see ei pruugi olla see, mida sa tegelikult vajad. Üldse oled sa algaval nädalal vastuvõtlik kõigi sotsiaalsete ahvatluste suhtes. Ka võivad loodud suhted ja sõlmitud lepingud kaasa tuua hilisemaid arusaamatusi või emotsionaalseid ülereageerimisi. Romantilises plaanis on aga võimalikud kõrghetked.