***JÄÄR

Mehelik Marss on ühenduses naiseliku Veenusega ja trigoonis jõulise ja muutusi soosiva Pluutoga. Seega soosib nädal uusi algusi just suhete liinis. Asja teeb keerulisemaks ja raskemaks aga see, et Marss on samal ajal kvadraadis ka piirava ja kitsendava Saturniga. Seega ühelt poolt justkui soodsad muutused, teiselt jälle mingi pidurdus ja tagasihoitus — seda eelkõige nädala teises pooles. Ka tugevneb nädala teises pooles konkurents. Sinu vastas olevad jõud muutuvad aktiivsemaks ja püüavad sind mõjutada.

***SÕNN

Sõnni valitseja Veenuse ühendus Marsiga muudab sind nõudlikuks ja ehk isegi veidi bravuurikaks. Oled jätkuvalt tarbimise ja elunautimise lainel, mistõttu võid endale rohkem lubada kui tervis või rahakott välja kannatab. Kuid nädala teises pooles võid taibata, et oled elanud üle võimete. Või kujunevad olukorrad, kus pead ootamatult pidurit tõmbama seal, kus siiani oled hea hooga kulgenud. Romantilises plaanis võid kergesti üle mängida.

***KAKSIKUD

Lähisuhete ja ka laste teema võib olla tavalisest olulisem. Alternatiiv sellele on mineviku mõju tugevnemine — sind võib tabada tugev mälestustevoog või kohtud mõne vana tuttavaga. Võimatu pole ka kunagise romantilise suhte taaselustumine. Nädala teises pooles võivad sinus olevad Ego energiat pead tõsta, mistõttu võid tunda vajadust oma soovid ja tahtmised iga hinna eest läbi suruda. Või siis võtad lihtsalt liiga suuri riske ja seod end mõne kahtlase afääriga.

***VÄHK

Kui eelmisel nädalal võis sind kummitada väsimus ja stress, siis nüüd võid kogeda uut energia ja entusiasmi juurdevoolu. Samas võid nädala teises pooles olla ülemäära kriitiline ja ning kinni ebaolulistes pisiasjades, mille tõttu võid jääda ajahätta. Seega tegele vaid kõige olulisemaga ning ära jäta oma kohustusi viimasele minutile. Nädala teine pool nõuab pere- või lähisuhtes häid psühholoogi oskusi ja taktitunnet. Nädalavahetusel jää pidutsemisega mõõdukuse piiridesse.