***JÄÄR

Nädal sobib suurepäraselt selleks, et ühendada vaimne ja füüsiline tegevus. Marsi sekstiil Merkuuriga soosib uusi algatusi just kaugemat tulevikku silmas pidades. Eriti just nädala esimene pool sobib suurepäraselt näiteks nii õpingute alustamiseks kui ka suhete loomiseks välismaaga, samuti reisile minemiseks. Nädala teine pool aga võib just nendes teemades kaasa tuua ebaselgust, arusaamatusi. Aeg ei sobi ka juriidiliseks asjaajamiseks.

***SÕNN

Uus nädal võib sulle sotsiaalses-ühiskondlikus plaanis avada mitmeid uksi, millest pead vaid ise julgema sisse astuda. Soodne Marsi asend annab sulle energiat ning muudab su käitumise julgemaks ja enesekindlamaks. Eriti just nädala esimene pool on õige aeg alustamaks mõne olulise projektiga. Samas ei ole nädala teine pool soodne lepingute sõlmimiseks. Neljapäevast pühapäevani soosivad planeedid eksootikat ja romantikat, mis võivad ka omavahel seguneda.

***KAKSIKUD

Nädala esimeses pooles oled heas vaimses vormis, seevastu nädala teine pool võib kaasa tuua väsimuse ja tüdimuse tunde. Reedene Merkuuri ja Neptuuni kvadraat muudab eriti nädala teises pooles asjad ja suhted keeruliseks ning raskesti tabatavaks. Sa kas mõtled asjadele-suhetele tähendusi juurde või vastupidi — ei pane olulisi fakte tähele. Ka võivad sul ees olla nii mustad kui ka roosad prillid.

***VÄHK

Algav nädal, eriti selle esimene pool, soosib töö- ja argiasju. Võid oma igapäevases rutiinis olulise läbimurde saavutada või siis õnnestub sul lihtsalt paljude kohustustega kiiresti ühele poole saada. Kuid nädala teises pooles peaksid kindlasti vältima ületöötamist ning hoidma oma tervist. Eriti tundlik oled külma ja niiskuse suhtes. Romantilises plaanis on su šansid üle keskmise. Samas tuleks teisipäeval ja kolmapäeval hoiduda uute suhete loomisest.