***JÄÄR
Jäära valitseja Marss liigub Skorpioni esimestes kraadides ja teeb samal ajal kvadraadi Merkuuri-Jupiteri läheneva ühendusega. Seega võid kergesti mõnes asjas üle pingutada. Samas on sul palju füüsilist energiat, samuti on seis suurepärane suuremate muudatuste tegemiseks. Nädal sobib suurepäraselt ka puhkuseks ja elu nautimiseks kõigis selle vormides.

***SÕNN
Esmaspäeval moodustab Sõnni valitseja Veenus opositsiooni Pluutoga ning reedel kvadraadi Uraaniga. Esimene nendest aspektidest võib tekitada sinus soovi oma partnereid kontrollida ja neile mingeid tingimusi esitada. Võimenduvad kõik kadeduse ja armukadedusega seotud momendid. Seevastu Veenuse-Uraani kvadraat mõjub sootuks vastupidiselt — suureneb soov olla vaba ja sõltumatu ning kogeda suhetes midagi erilist või isegi tavatut.

***KAKSIKUD
Nädala teises pooles mõjutab Kaksikuid kõige tugevamini Merkuuri-Jupiteri ühendus (täpne aspekt laupäeval). See aspekt võib sind muuta valimatult „kõigesööjaks“ — ahmid endasse nii uusi muljeid ja kõikvõimalikke infokilde siit ja sealt. Liikumisel ühest kohast teise võid oma võimeid ja võimalusi üle hinnata, ära eksida, hilineda jne. Ka on oht sattuda vaidlustesse või anda lubadusi, mida sa ei suuda hiljem täita.

***VÄHK
Vähis liikuv Veenus saab pingeaspekte nii Pluutolt kui Uraanilt. Seega tunned end suhete ja seltskondliku elu tasandilt üsna veidralt — ühelt poolt püüad oma kaaslasi endaga siduda, neid oma sõrgade vahele haarata. Oled armukade ja üritad neid iga hinna eest enda küljes hoida. Kuid Uraani mõjul võid tunda hoopis vajadust olla teistest sõltumatu — sul võib isegi tekkida kiusatus mõni suhe katkestada.