***JÄÄR

Nädala teises pooles hakkab tunda andma Marsi — Saturni kvadraat (täpne aspekt 26. septembril). See aspekt võib sinu hoogu tunduvalt maha võtta — eriti kui oled käsile võtnud midagi liiga ebareaalset. Nö „keti kõige nõrgem lüli” võib endast märku anda ja sa oled sunnitud tegema korrektuure oma tegevusse. Kuid armuasjade sfääris on nädal väga nauditav ja vaheldust ning uudseid momente tekitav.

***SÕNN

Töö ja igapäevarutiiniga seoses võid nüüd asju liiga mustades värvides näha. Ning vaimse töö puhul võid end kergesti ära kurnata — eriti kui sa piisavalt ei puhka. Samuti peaksid nüüd korralikult sööma. Kui sul on lemmikloom, siis pead ehk talle rohkem aega pühendama. Kuid romantilises plaanis on asjalood üle keskmise head, samuti mõjuvad nädala võnked soodsalt kodu ja perega seonduvale.

***KAKSIKUD

Kaksikute valitseja Merkuur on opositsioonis Uraani ja kvadraadis Pluutoga (mõlemad aspektid ei saavuta küll täit täpsust). Merkuur on Kaaludes, mis Kaksikute jaoks on lõbude, naudingute, mängulisuse ja (armu)seikluste solaarmärk. Seega võid nendes teemades nüüd kergesti pilli lõhki ajada — võtta liigseid riske, luua kahtlasi suhteid jne. Samas võib keegi üritada sinuga manipuleerida, sinu kallal ajupesu või muid trikke läbi viia.

***VÄHK

Vanad harjumused ja minevikul põhinevad eelarvamused võivad sind nüüd takistada uusi väljakutseid vastu võtmast. Või siis räägib keegi sulle midagi sellist, mis tekitab sinus kahtlusi ning paneb juba vastu võetud plaanidest loobuma. Nädal sobib kenasti nii riiete kui ehete hankimiseks — eriti head päevad selleks on esmaspäev, teisipäev ja kolmapäeva esimene pool. Seevastu reedel, laupäeval ja pühapäeval tuleks ostudega ettevaatlik olla.