JÄÄR

Algaval nädalal veeretab saatuseratas su teele olukordi, kus avalduvad kõige selgemini nii su unistused ja lootused kui ka hirmud ja kartused. Su alateadvuse salapärases kambris lõõtsuv hingetuul toob välja selle, mille pead enda jaoks „ära tundma“. Sa pead näkku vaatama nii oma hirmudele kui ka salasoovidele ning seda kõike endale selgelt teadvustama. Mida julgemalt iseenda sügavatele hingekihtidele otsa vaatad, seda tervendavamalt see sulle mõjub.

Eriti kehtib see alates hetkest, mil Marss siseneb Skorpionisse (neljapäeval kell 18.24). Marss Skorpionis mõjub Jääradele kui sügavasse kaevu vaatamine, millest kumab vastu iseenda peegelpilt. Marss liigub Skorpionis kuni 7. oktoobrini.

SÕNN

Esmaspäeval, teisipäeval ja kolmapäeval oleks kasulik lõpetada kõik poolikud tööd — eriti just oma koduses majapidamises. Kolmapäeva õhtul siseneb Päike sinu loovuse ja naudingute solaarmärki (Neitsisse) ja teeb reedel opositsiooni Neptuuniga (antud juhul siis ahvatluste ja kiusatuste sümboliga). Kui sa pole ettevaatlik, võid sattuda mõnda kahtlase väärtusega (armu)afääri või võtad liigseid riske — lootes vaid heale õnnele ja vedamisele. Pealegi liigub Marss kui meesenergia sümbol alates neljapäeva õhtust sinu üks-ühele suhete märgis (Skorpionis). Seega on nüüd suurem tõenäosus kokku trehvata jõuliste ja mehelike meestega, kes üritavad sulle kas lihtsalt muljet või lausa survet avaldada.

KAKSIKUD

Teisipäevast reedeni teeb Kaksikute valitseja Merkuur sekstiili avardumise ja laienemise sümboli Jupiteriga. Aeg sobib suurepäraselt lühemateks reisideks, lugemiseks-kirjutamiseks, aktiivseks infovahetuseks. Samas võid olla üsna hooletu detailide suhtes ning kipud tegema liigseid üldistusi. Alates neljapäevast nõuavad suhted lähedastega (need, kellega ühise katuse all elad, aga ka vanemad) ausust ja otsekohesust. Arusaamatused ja möödarääkimised on kerged tekkima.

Väljendu selgelt ja ära jäta oma juttudes otsi lahti. Ära kasuta oma kõnes keerulisi sümbolid, mida teised võivad valesti mõista. Reede, laupäev ja pühapäev sobivad kenasti jooga tüüpi harjutusteks, oma tervise tugevdamiseks — eriti just looduses olles laeksid oma akud kiiresti täis.

VÄHK

Valitsev planeetide seis külvab segadust ja tekitab aeg-ajalt tüüpilise „pudru ja kapsad“ olukorra. Kipud asjadele ja inimsuhetele olematuid tähendusi juurde mõtlema ehk siis nägema seoseid seal, kus neid ei ole. Või siis vastupidi — jätad olulised faktid ja tähtsad asjaolud lihtsalt kahe silma vahele. Sa viibid otsapidi justkui mingis teises dimensioonis, kus maised seadused ei kehti…

Suhete osas tõmbad ligi boheemlasi, kunstnikke, aga ka müstikuid ja kõikvõimalikke vandenõuteoreetikuid. Äkki leiad internetist nende kodulehekülje? Logi aga julgelt sisse, saad lugeda palju põnevat peatselt asetleidvatest taevamärkidest ja muust ebatavalisest…