***JÄÄR

Nädala esimene pool võib olla üsna rahutu ja närviline. Esmaspäevane Merkuuri kvadraat Jääras liikuva Uraaniga segab vett ja tekitab olukordi, mida sul on raske ette näha. Keegi võib sind millegiga üllatada või koguni ehmatada. Samas võid ka ise olla liiga kriitiline ning sallimatu inimeste erinevuste suhtes. Esmaspäeval ja teisipäeval ei soovitaks luua uusi tutvusi ja sidemeid ei isiklikus ega ka ametlikus liinis.

***SÕNN

Õnnelikus asendis Veenus liigub Skorpionis, mis Sõnnide jaoks on üks-ühele suhete märk. Seega on pühadeaegne nädal sulle igati perspektiivikas ja võimalusterohke — ole ainult ise aktiive ja suhtle inimestega! Romantilised või muidu meeldivad suhted on kerged tekkima. Samas on Marsi asend selline, mis võib eriti nädala teises pooles tekitada sinu ja teiste vahele intellektuaalse iseloomuga pingeid. Vaidlused ja sõnasõjad on kerged tekkima. Kuid samas on sul palju vaimset energiat.

***KAKSIKUD

Merkuuri esmaspäevane kvadraat Uraaniga muudab nädala esimese poole sinu jaoks võrdlemisi rahutuks ja närviliseks. Nädala teises pooles hakkab omakorda mõju avaldama Merkuuri-Marsi kvadraat, mis sageli on seotud vaidluste ja muude intellektuaalsete vastuoludega. Veenuse asend on aga selline, mis paneb jõululauas su tahtejõu proovile — kipud hea ja paremaga liialdama.

***VÄHK

Veenuse asend on Vähi märgi suhtes väga kirglik ja paljulubav. Seega võivad eesootavad pikad pühad kujuneda üsnagi tormiliseks. Ka laiemas plaanis lubab nädal tavalisest rohkem nautida — kergem on sattuda just sinna, kus toimub midagi põnevat ja huvitavat. Samas manitseb Merkuuri asend sind mitte sekkuma sinna, kus võib kiskuda vaidluseks. Samuti võib sinuni jõudev info olla kuidagi kallutatud ja moonutatud.