***JÄÄR
Sellel nädalal võivad tähed sind soosida — kui jääd ise mõistlikkuse piiridesse ega hakka pilli lõhki ajama. Sa oled arvatavasti elunautimise lainel ja püüad kõigest osa saada. Kui aga pead tõsist tööd rabama, siis võid kergesti praaki toota ja üritad oma tööülesandeid teistele delegeerida. Selles nädalas on tugev vastuolu kergemeelsete impulsside ja väga tõsiste ja sügavate meeleolude vahel. Romantilises plaanis võid olla armukade ja püüad oma partnerit kontrollida.

***SÕNN
Veenuse ja Jupiteri ühendus peaks tooma ilusaid hetki eriti sinu kodusesse elusse. Olgu selleks siis meeldivad suhted pereliikmete või lähedastega või siis naudid lihtsalt kodust atmosfääri, kaunistad oma majapidamist, riputad üles mõne maali või värvid üle mõne tuhmunud pinna.
Samas võid sa olla ka väga laisas meeleolud — võid kergesti anda järele mõnele kiusatusele, eriti just söögi- ja joogiga seonduvale. Vahel on hea end hellitada, aga liialdada sellega ei maksa.

***KAKSIKUD
Teisipäevane Merkuuri ja Neptuuni opositsioon muudab nädala esimeses pooles asjad ja suhted keeruliseks ning raskesti tabatavaks. Sa kas mõtled asjadele-suhetele tähendusi juurde või vastupidi — ei pane olulisi fakte tähele. Ka võivad sul ees olla nii mustad kui ka roosad prillid.
Keegi sinu seljataga salaja susserdav sõbranna võib sind taga rääkida või sinu vastu mingit kulissidetagust intriigi punuda. Ka võivad tähtsad paberid ja mälupulgad kaduda, arvutid ja telefonid streikida.

***VÄHK
Nädala põhiliseks probleemiks võib olla ajapuudus. Selle põhjus võib olla see, et oled viimasel ajal liiga usinalt kõikvõimalikke suhteid loonud — avastad , et kõikvõimalikud sotsiaalsed võrgustikud on sind lootusetult endasse mähkinud. Jagad end nii paljude sõpradega, et ennast polegi õieti järele jäänud…. Killustatus ja olulise ja ebaolulise segiajamine on üks sinu suurimaid puudusi ning nüüd võid seda ka ise tajuda. Võimalik, et oled enda „jagamise“ tõttu kas ajahädas või ilmneb mingi muu asi, mis ehk sunnib veidi pidurit tõmbama.