***JÄÄR
Kuigi ees ootab pikkade pühade eelne nädal, soosivad taevased seisud pigem tööd kui lõbu. Sa võid ise küll olla juba üsna kelmikas meeleolus, kuid paljud inimesed sinu ümber võivad olla tõsised või ehk isegi mornid. Sinu pööraste plaanidega ei taheta kaasa tulla ning leidub kindlasti keegi, kes sinu entusiasmi kiiresti maha jahutab. Kuid nädal soosib mõnda müstilisse või salapärasesse teemasse süvenemist. Või püstita enda ette konkreetne ja selge eesmärk ja hakka selle nimel tegutsema.

***SÕNN
Jõulueelne nädal on sobiv aeg selleks, et seada endale uusi vaimseid eesmärke. Võiksid mõelda õpingute või enesetäiendamise peale või siis avastada enda jaoks mõne uue huvitava hobi. Sest kui sa praegu mingit teemat või valdkonda uurima hakkad, saab sinu huvi ja pühendumus olema püsiv ja kauakestev. Samas ei sobi nädal eksootilise reisi alustamiseks, kuna sel juhul kogeksid suure tõenäosusega mitmesuguseid viivitusi ja takistusi. Seltskondlikus ja romantilises plaanis võib nädal olla „sündmusi täis”.

***KAKSIKUD
Ühest küljest tekivad suhted nüüd kergesti ja vaheldust seltskondlikus plaanis on lihtne leida, kuid samas võid kohata ka kedagi, kes ei pruugi sinuga olla aus. Ta võib sulle midagi olulist rääkimata jätta, otseselt valetada või püüda sinuga mingil viisil manipuleerida. Selles mõttes oleks suhete loomisel olla tähelepanelik ja rohkem valida neid inimesi, kellega suhte lood.
Samuti peaksid vältima nii võlgu võtmist kui laenu andmist, ka ei maksaks soetada kallist tehnikat, eriti arvuteid.

***VÄHK
Pühadeeelne nädal sobib tegelemiseks kõige sellega, mis sulle tõeliselt meeldib ja rahuldust pakub. Samas võid kergesti kokku sattuda kodanik Pessimismusega, kes teeb sulle kiiresti selgeks, kui mõttetu inimene sa oled. Seega hoia temast eemale ja püüa endas säilitada optimism ja elurõõm. Selles nädalas võib esineda veider segu süüdimatust lõbujanust ja ülimast tõsidusest või isegi depressiivsusest. Just seda silmas pidades peaksid peolauas joodavaga piiri pidama.