***JÄÄR

Sellel nädalal võib sul olla rohkem juhuslikku õnne ja vedamist, samuti võid enda jaoks avastada uusi tegevusi, mida sa täiega naudid. Hea, kui saaksid sellel nädalal elu veidi vabamalt võtta ja rohkem puhata. Marsi ja Saturni lähenev ühendus võib mõjuda sulle väsitavalt juhul, kui pead tegema raskemat vaimset tööd. Ka reisimise ja välismaaga võib seonduda takistusi ja viivitusi. Nendega seotud tegevused võivad kauem aega võtta või kaasnevad nendega mingid kohustused.

***SÕNN

Sind võib nüüd tabada üsna hedonistlik ehk naudisklev meelolu. Nädal sobibki rohkem puhkuseks kui tõsiseks töötegemiseks — kuid paraku on võnked sellised, et pead ehk omi vanu vigu parandama või laiemas plaanis midagi ümber tegema. Kui su tööd pole olnud tasemel, siis nüüd saad sa tunda karmi kriitikat. Kuid nädal soosib kodu ja perega seotud muutusi ja uuendusi, uue vahelduse leidmist. Liikluses ja mujal, kus võid end vigastada, tasuks olla eriti hoolikas.

***KAKSIKUD

Nädalast võib kujuneda uute ja huvitavate ideede nädal, mil hakkad paljusid asju uues valguses nägema. Praegu on õige aeg teha kaugemaid tulevikuplaane, unistada ja fantaseerida kohe suurelt! Ja hea oleks, kui sa saaksid seda teha omaette olles, sest suhted võivad olla üsna väsitavad ja su loovust pärssivad. Keegi võib sulle esitada mingeid tingimusi või nõudmisi, mis piiravad su vabadust. Kodu ja perega seonduv võib olla ka tavalisest olulisem.

***VÄHK

Jätkuvalt vajad rohkem puhkust ja korralikku und — eriti just vaimse töö puhul. Tööd võib lähiajal palju olla, kuid kõigele vaatamata ei tohiks sa üle töötada. Püüa leida tasakaal vaimse ja füüsilise tegevuse vahel. Võimaluse korral viibi rohkem looduses, joo rohkem puhast vett ja ära söögi ja joogiga liialda. Erilist ettevaatust ravimitega! Hoidu ka külmast ja niiskusest. Kolmapäeval, neljapäeval ja reedel võid täiskuu mõjul olla tujukas ja rahutu. Ettevaatust nii loomadega kui ka liiklusolukorras!