***JÄÄR

Nädal võib tuua kulminatsioone paljudel elualadel, eelkõige aga just sotsiaalses-ühiskondlikus sfääris. Pühade eelses sagimises võib mõni asi vajada veel viimasel hetkel parandamist ja korrigeerimist. Sulle võidakse ka teha mingi pakkumine või üritatakse sind kaasa tõmmata mingisse projekti. Amburis liikuva Veenuse trigoon Jääras liikuvale Uraanile võib seltskondlikus plaanis tuua põnevaid ja erutavaid sündmusi. Võimalik, et koged midagi erutavat ja elevust tekitavat seoses kaugete paikade, välismaa, eksootikaga. Kui oled internetis aktiivne suhtleja, siis võid seal tuttavaks saada põneva tegelasega või lihtsalt võtab tutvus tavalisest kiiremini vedu. Neljapäeval tasuks äärmiselt ettevaatlik olla liikluses ja mujal, kus võib midagi äkilist juhtuda. 21. detsembril, Maailmalõpu päeval mõtle ilusaid mõtteid ja visualiseeri vaimus kaunist ja kirgast tulevikku.



***SÕNN

Veenuse kvadraat Orcuse ja trigoon Uraaniga võib sinus loomuliku ohutaju välja lülitada, mistõttu kipud võtma ülemääraseid riske ning võid käituda ka mõnevõrra väljakutsuvalt. Suhete osas võid ette võtta afääri, mida sa tavaliselt ei teeks.

Samuti näed vaid seda, mida näha tahad ja vaatad kõigele läbi roosade prillide. Kallite aksessuaaride, eriti ehete ja riiete ostmine pole sellel nädalal soovitav, kuna võid tunnete mõju all olles osta asja, milles hiljem pettud. Ka on oht sattuda defektse kauba otsa.

Ka on võimalik, et keegi tahab sinult mingit asja, väärtust või hüve kas ära võtta või seda vähendada. Pingeid võib esineda ka seoses ühisomandi ja jagatud väärtustega. Kindlasti ei maksa võtta võlgu ega anda laenu.



***KAKSIKUD

Põhiline on nüüd teha suhete osas õigeid valikuid ning mitte lasta end pimestada kellegi ilusatest lubadustest. Ka võib keegi püüda sind tõmmata mingisse ettevõtmisse, mis paremal juhul käib sul üle jõu ja halvemal juhul kahjustab sinu mainet.

Teisipäevane Merkuuri ja Liliti opositsioon võib olla seotud keeruliste ja segaste energiatega, mille suhtes on sul raske mingit seisukohta võtta. On suur oht langeda nii pettuse kui enesepettuse võrku, samuti võivad kõik riskid nüüd lõppeda suure ämbrikolinaga. Eriti just nädala teisel poolel võid tunda iha ja kirge asjade vastu, millest peaksid tegelikult laia kaarega mööda käima.



***VÄHK

Nüüd peaksid sa hoolikalt oma tervist hoidma — eriti tuleks vältida vaimset ülepinget, mistõttu puhkus ja eriti korralik uni on hädavajalikud. Ja et mitte sattuda maailmalõpus ajahätta ning minna uude ajastusse reipa tundega, peaksid sa endale mingisuguse ajakava või plaani koostama ning siis asju kindlas järjekorras tegema. Kui sul aga midagi eriti teha ei ole, kipud oma vabasid hetki täitma mitmesuguste hirmude ja rumalate mõtetega. Kõik see, mida oled enda eest peitnud ja mida sa pole julgenud endale tunnistada, ujub nüüd pinnale ja sa pead sellele tundele otsa vaatama. Sümboolsel uue ajastu vahetusemise hetkel ehk siis talve algushetkel reedel kell 13.12 peaksid kindlasti olema heas tujus ja tulvil positiivseid visioone. Kujuta ette kaugemat tulevikku, ennast ja teisi inimesi ja seda kõike helgetes värvides. Sest sellel maagilisel hetkel on kõikide meie unistustel ja visioonidel sees müstiline jõud ja vägi!