***JÄÄR

Algav nädal soosib muutusi ja uuendusi — selles liinis peaksid su võimalused olema tugevalt üle keskmise. Aeg soosib ka tõsist süvenemist, uurimist ja analüüsimist. Sinus on rohkem sügavust ja püsivust, sinu koleeriline temperament võib olla tagaplaanil. Võid sellel nädalal kogeda midagi sellist, mis jätab sinusse tugeva psühholoogilise jälje ja seda just positiivses tähenduses. Suhete tasandil võivad aga sellel nädal tekkida umbsõlmed ja keerukused — eriti kolmapäevast laupäevani.

***SÕNN

Suhted ja kohtumised võivad olla nädala põhiteema. Sõnni valitseja Veenuse ühendus küllusesarve sümboli Jupiteriga võib sind kokku viia inimestega, kellest on palju kasu ja abi. Võib areneda ka romantiline suhe, ent Jupiteri mõju toob pigem siiski suhteid, millel on ka avaram ühiskondlik tähendus. Eriti on soositud suhted nendega, kellelt on midagi õppida. Aga võid ka ise kellegi jaoks olla juhendaja või nõuandja rollis. Negatiivne võib olla aga see, et sa loodad liialt oma partnerite peale.

***KAKSIKUD

Kui vähegi võimalik, rõhu nüüd tööle ja süsteemile. Kõik töö ja kohustustega seonduv võib praegu edu ja edenemist kaasa tuua. Võid oma argirutiinis leida selle iva või seemne, millest kasvab hiljem üks tore vahelduse ja võimaluste puu. Sul on silma vajalike detailide märkamiseks. Kolleegidest või kaudselt su töödega seotud inimestest võib palju abi olla. Nädala hoiatus — hoidu rumalate riskide võtmisest, liigsest edevusest ning ka oma Ego teistele peale surumisest!

***VÄHK

Vähid ja Skorpionid on sellel nädalal sodiaagi soosikud. Sul võib olla tavalisest enam kas juhuslikku õnne või oskad ise seda õnne endale lähemale tuua. Märkad ehk rohkem neid pisijuhuseid, mida mööda liikudes jõuad juba mõne suurema õnnestumiseni. Sinus on palju loovust ja mängulisust, mis muudab sind teiste silmis populaarseks ja hinnatud kaaslaseks. Seiklused ja põnevad sündmused on vägagi võimalikud! Kõige selle juures jää mõõdukaks, ära arva, et oled Jupiter, kellele on kõik lubatud!