***JÄÄR
Nüüd on kõige olulisem leida tasakaal enda ja teiste soovide ja vajaduste vahel. On täiesti võimalik, et sa kipud endale liiga palju lubama. Sul on raske vähesega leppida, mistõttu võid võtta täiesti ebamõistlikke riske. Grupis või kollektiivis ei suuda sa teha meeskonnatööd, vaid tahad kõike ise määrata ja otsustada. Su Ego tahab esile tulla ka kõige sobimatutes olukordades. Kui omad selleks kalduvust, võid luua juhusuhte.

***SÕNN
Parim nädal selleks, et luubi alla võtta oma kombed, harjumused ja mineviku mustrid. Sest just nüüd peaks olema hea võimalus vabaneda negatiivsetest minevikus kujunenud hoiakutest ja harjumustest. Teadvusta endale oma probleemid ja tee mõttes taotlus nendest vabanemiseks. Siiski võib nädal tekitada ka pingeid nii koduses kui töises elus. Suhe ülemuse ja teistega, kellel on sinu üle võim ja voli, võib kiskuda teravaks. Püüa seda kõike rahulikult võtta, ära lase end provotseerida.

***KAKSIKUD
Vaatle teadlikult oma tekkivaid uitmõtteid — kas need on kõik vajalikud ja asjalikud? Kas mitte suur osa su mõtteliiklusest pole lihtsalt müra, mis risustab asjatult su mõttemaanteid? Tee proovi ja püüa korrakski seda müra vaigistada. Püüa endas tekitada sisemine mõttevaikus. Ja sa näed, et tunne on palju kergem ja rahulikum. Kuuvarjutus soosibki oma mõtete kambri puhastamist. Samas tasuks olla ettevaatlik liikluses ja üldse liikumisega seoses.

***VÄHK
Sina kui Kuu tütar võid end Kuuvarjutuse nädalal tunda kui kala kuival või siis vastupidi — tunnete lained võivad sul pea kohal kokku lüüa. Sa kas eitad oma tundeid ega julge neile silma vaadata või teed igast pisiasjast suure draama. Paljud olukorrad ja suhted võivad jõuda faasi, kus pead kas midagi muutma või läheb protsess ise mingile uuele tasandile, saavutab täiesti uue kvaliteedi. Parim nädal teadlike muudatuste tegemiseks. Samas peaksid ettevaatlik olema võimalike traumade suhtes.