***JÄÄR
Esmaspäevane (mõju läbi nädala) Marsi ja Saturni kvadraat tekitab sinus tunde, et oleksid justkui autoroolis — gaas on põhjas, aga samas oleks justkui käsipidur peal. Sa tunned, et ei suuda saavutada vajalikku kiirust ehk siis oma tööde ja tegemiste efektiivsust. Selline olukord võib sinus suure frustratsiooni esile kutsuda. Peaksid leidma süütu viisi sellest pingest vabanemiseks. Vastasel korral võib pinge väljenduda näiteks traumades või konfliktsetes olukordades.
Teisipäeval, kolmapäeval ja neljapäeval ole nii tööl kui ka muudes ühiskondlikes suhetes vaoshoitud ja ära reageeri võimalikele provokatsioonidele. Erilist ettevaatust ka liikluses ja mujal, kus võib midagi äkilist juhtuda. Ettevaatlik peaksid olema ka reede õhtust kuni laupäeva hommikuni.

***SÕNN
Kolmapäeva hommikul siseneb Veenus Skorpioni — mis on Sõnnide jaoks kõikide üks-ühele suhete märk. Seega on aeg kuni 7. oktoobrini suhete osas ehk tavalisest meeldivam.
Laupäeval moodustab Veenus õnneliku aspekti (trigooni) Neptuuniga. Seega möödub eriti nädala teine pool üsna idealistlikes ja romantilistes meeleoludes — unistused ja reaalsus on enam-vähem tasakaalus, päris pilvedesse sa ära ei lenda ja kuldset kuud kellelegi selga ei mõtle. Kuid ka liigse mõistuspärasuse ja ülemäärase kainuse eest oled kenasti kaitstud…
Kuid tööasjades ja üldse kõiges, mis seondub igapäevase rutiinse tegevusega, kipud nüüd igas põõsas tonti nägema. Näiteks kui ülemus kritiseerib konkreetselt mingit sinu poolt tehtavat töölõiku, võtad sa seda kriitikat äärmuslikult isiklikult ja võid kergesti üle reageerida.

***KAKSIKUD
Nädal võib kujuneda üsna väsitavaks — eriti juhul kui sul on palju vaimset tööd. Nüüd peaksid hea seisma selle eest, et sa oma närvisüsteemi üle ei koormaks. Sul võib tekkida tunne, et kohe-kohe jookseb sul „juhe“ kokku. Seda enam ära end killusta, vaid tegele vaid sellega, mis on kõige olulisem.
Nädala teises pooles hakkab mõjuma Merkuuri ja Pluuto kvadraat. Aspekt võib muuta sind ülemäära kahtlustavaks ja kõiges varjatud tagamõtet otsivaks. Sa võid muutuda täiesti paranoiliseks — sulle tundub, et kõik räägivad sind taga ja hauduvad sinu vastu mingeid salaplaane. Ka võid selle aspekti mõjul võtta vastu otsuse, mis põhineb moonutatud või lausa valel infol. Ka võib keegi sinu suhtes üritada midagi ajupesu sarnast läbi viia.

***VÄHK
Romantilises plaanis võib nädal pakkuda ilusaid hetki — juhul kui saad üle oma ebakindlusest ja kahtlusest. Paljuski sa alahindad ennast ja arvad, et sa pole piisavalt atraktiivne. Marsi ja Saturni kvadraadi tõttu on osa su energiast justkui kinni kiilunud, sa võid ootamatult „hanguda“ just vahetult enne kõige kirglikumat hetke…
Teisipäeval, kolmapäeval ja neljapäeval võivad su konkurendid kasutusele võtta jõulise taktika sinu mõjutamiseks. Nädala teises pooles nõuavad suhted lähedaste ja pereliikmetega erilist taktitunnet — kerge on öelda midagi, mis tüli majja toob. Teisel tasandil võib nädala teine pool olla seotud mingi propaganda ja vaimse survestamisega.