***JÄÄR

Ole siis valmis selleks, et nüüd võib ka luuavarrest pauk tulla ning asjad ei lähe kindlasti nii, nagu sa oled planeerinud. Mida suurema pinge all oled elanud ja mida rohkem enese tegelikke soove ja vajadusi maha surunud, seda enam võib see allasurutud energia nüüd „plahvatada“.
Kuid positiivsel juhul lubab nädal olulist läbimurret ja surnud punktist ülesaamist — juhul, kui suudad end vaos hoida ehk siis ülemäärase pinge süütul viisil välja elada.

***SÕNN

Uus nädal toob esile kõige selle, mis on sulle veel arusaamatu, kuid mis alateadvuse ja hingesügavuste tasandil siiski su tegemisi ja eriti tervist mõjutab. Pead nüüd olema enda vastu aus ja vaatame tõele näkku — ükskõik kui ebameeldiv see ka poleks. Kui sul on saladusi või lihtsalt asjaolusid, mida sa ei taha tunnistada, võivad need nüüd jõuda faasi, kus nendega tuleb avalikult tegeleda. Avalikes kohtades maksimaalset tähelepanu — asjade kaotamise ja varguste oht!

***KAKSIKUD

Sulle võib tunduda, et oled end asjata piiranud ja tagasi hoidnud ning nüüd on käes aeg kasutada kõiki elu pakutavaid võimalusi täie rauaga. Mida noorem ja liikuvam oled, seda suurema tõenäosusega satud väga jõulisse ja intensiivse iseloomuga sündmusse, mis sind endaga kaasa kisub. Tagajärjeks võib olla kas suur elumuutus või lihtsalt konflikt või mingit sorti võimuvõitlus või „ärapanemine“. Ettevaatust liikluses ja kõrgustes!

***VÄHK

Sotsiaalses-ühiskondlikus plaanis on võimalikud ettearvamatud arengud. Samuti lisandub veel ka jõuvõtete ja survemeetodite võimalus. Nüüd võib tekkida olukord, et mingi jõud tahab sind endale allutada või sinu üle mingit kontrolli omada. Olgu selleks siis boss või mõni teine sinust kõrgemalseisev jõud. Lase kõik võimalikud pinged endast läbi voolata, ära jäta neid enda sisse!
Samas sobib nädal ideaalselt selleks, et saada üle surnud punktist, sooritada oluline läbimurre.