***JÄÄR

Jätkuvalt on kõikide üks-ühele suhete teema igati heas seisus. Võid kohtuda kellegiga, kes osutub sulle äärmiselt kasulikuks või saab teie koostöö olema lihtsalt väga viljakas — seda eriti sotsiaalses ja ühiskondlikus plaanis. Teine võimalus on aga see, et sinu vastas olevad jõud on tugevad ja püüavad sind kuidagi oma kontrolli alla saada. Veenuse asend soosib kirglikke suhteid ning nädala teises pooles lisandub ka hingestatust ja mõistmisvõimet.

***SÕNN

Taevased võnked soosivad argiseid asju, igapäevatööd ja kõike kohustustega seonduvat, ka on heas seisus tervisega ühenduses olev. Siiski võid oma harjumustes anda järele kiusatusele endale kõike lubada, mistõttu võid näiteks liialdada söögi ja joogiga. Veenuse asend soosib uute tutvuse loomist või lihtsalt meeldivaid kohtumisi ja seltskondlikku elu. Vältima peaks vaidlusi maailmavaatelisel pinnal.

***KAKSIKUD

Nädala esimeses pooles mõjub veel tugevalt Merkuuri-Pluuto trigoon, mistõttu oled väga heas vaimses vormis ja suuteline leidma probleemidele kiireid lahendusi. Sinus on võrdselt nii kiirust kui ka sügavust. Nädal tervikuna annab sulle rohkelt füüsilist energiat, kuid muudab sind ka nõudlikuks kõikide hüvede ja mugavuste suhtes. Samuti võid sa võtta liigseid riske — eriti just reedel ei tohiks kiusatustele järele anda.

***VÄHK

Suurepärane nädal kodusteks asjadeks, oma majapidamise laiendamiseks nii ruumilises kui vaimses plaanis. Võiksid oma kodusesse miljöösse tuua sisse vaimsemat plaani — vaadata kodus väärtfilme või sisustada ruume eksootiliste või filosoofiliste elementidega. Samas väldi vaidlusi lähedaste ja pereliikmetega. Romantilises plaanis on taevaseis igati paljulubav ja seda eriti nädala teises pooles.