*JÄÄR

Kolmapäevane Veenuse ja Marsi vastasseis mõjub kuni reedeni või laupäevani. Aspekt toob kaasa kirgliku meeleolu — aga seda pigem vaimsel kui füüsilisel tasandil. Oled vaidlushimuline ja võtad kõikjal, kus vähegi võimalik, häälekalt sõna. Probleemiks võib olla ka armukadedus, eriti kolmapäeval ja neljapäeval. Romantilises plaanis on nüüd väga oluline, et su partner jagaks sinuga samu seisukohti ja maailmavaadet.

*SÕNN

Algav nädal võib tuua pingeid seoses rahaasjadega, ostu-müügi, millegi kasutamise, samuti võlgade ja laenudega. Suhete tasandil võib rohkem väljenduda nii kadedus kui ka armukadedus. Kui aga oled noor, vallaline ja seiklushimuline, siis võib nädal tuua kirgliku tutvuse või lihtsalt muljetavaldava kohtumise. Reedel tuleks vältida töö või muu ühiskondliku tegevusega seotud tähtsa otsuse langetamist või lepingu sõlmimist.

*KAKSIKUD

Teisipäeval kell 12.44 siseneb Veenus Kaksikutesse ning moodustab kohe ka opositsiooni Marsiga. Seega on kuni laupäevani aeg, mil paljud suhted, kohtumised ja koosolemised võivad võtta üsna kirgliku tooni. Nii iha kui viha võivad mõlemad olla aktuaalsed teemad. Laupäeval ja pühapäeval tasuks hoida tervist, olla ettevaatlik nii loomadega kui ka tehnika, eriti just erinevate tööriistadega.

*VÄHK

Kuni neljapäevani võib töö ja tervisega seonduv olla pingelises faasis. Tööd võib ka palju olla, eriti kui oled oma asjad kõik viimasele minutile jätnud. Suhetes töökaaslastega ole peenetundeline ja hoidu kriitikast. Samas võid just ise kergesti kriitikatule alla sattuda. Nädal tervikuna nõuab sinult selgust ja otsekohesust, kuna tõenäolised on arusaamatused ja üksteisest möödarääkimised.