***JÄÄR

Sellel nädalal langeb fookus omamise või siis mitteomamise peale. Ilmselgelt tähtsustad raha võimu ja asjade maailma üle, mis röövib sinult hingerahu ja loomingulise mänglevuse. Kui näed sõbranna seljas uhkemat kleiti või kaelas säravamat ehet, tunned ehedat kadeduse piina.

Samas sobib nädal kenasti vanadele asjadele uue elu andmiseks — löö särama mõni vana ehe või anna mõnele vanale hilbule uus hingamine. Seevastu uusi riideid ega ehteid ei soovita hankida — edaspidise kulumise või kaotamise võimalus.

Neptuuni pingeseisud peaksid sind muutma ettevaatlikuks ja tähelepanelikuks oludes, kus pead kiiresti midagi otsustama ja olulisi valikuid tegema.

***SÕNN

Esmaspäeval teeb Veenus kvadraadi Neptuuniga. Aspekti mõju on tugevam nädala esimeses pooles, kuid mõju on olemas ka nädala lõpus. Positiivsel juhul võib Veenuse selline asend tuua ülihingelise või platoonilise kiindumuse, kus sa armastad Teda kui pühakut või Suurt Hinge. Negatiivsel juhul lood salasuhte või satud Tema valede ja hämamiste ohvriks ning lased end lihtsalt ära kasutada. Veenus sümboliseerib ka seltskonda ja kõike meeldivat üleüldiselt — seega võid seltskondlikes suhetes kogeda midagi tabamatut, varjatut, salapärast. Keegi võib salatseda või teeselda, aga võid sattuda ka näiteks kunstnike või müstikute seltskonda.

***KAKSIKUD

Esmaspäevane Veenuse ja Neptuuni kvadraat (Veenus ise on Kaksikutes) võib sind muuta vastuvõtlikumaks nii meelituste kui ka hirmutamiste suhtes — nii präänik kui piits võivad sinus tekitada tavalisest tugevamaid tundeid. Eriti just nädala lõpus (laupäeval on Merkuuri ja Neptuuni kvadraat) oled vaimselt kergemini mõjutatav ning võid hakata uskuma asjadesse, mis sind tavaliselt külmaks jätavad. Keegi võib sulle pähe istutada mõtteid, mis kaine analüüsi korral tunduksid täiesti jaburad, ent praegu oled sa maailmavaateline „kõigesööja”.

Suhete liinis oled samuti mõjutatav ning lased end mõnel jõulisel maskuliinsel tüübil kergesti ära rääkida. Sel juhul on sul ees roosad prillid. Aga võib olla ka vastupidi — sa ei usalda kedagi ja hoiad elust kõrvale.

***VÄHK

Juhul, kui sul on mingeid saladusi, mida sa kiivalt teiste eest varjad, võivad need nüüd avalikuks tulla. See on siiski väheusutav — pigem sa ise tunnistad endale seda, mida ehk oled endagi eest salanud. Halval juhul on võimalikud intriigid või reetmisele sarnased olukorrad.

Ka füüsilises plaanis võid olla ülitundlik ning väiksemgi ebameeldiv aisting kehas tundub sulle kohe haigusena. Võimendad üles oma negatiivsed tunded ja jätad tähelepanuta positiivsed.

Kuid positiivsel juhul koged sellel nädalal võimast inspiratsioonilainet ning hakkad oma probleeme uue nurga alt nägema. Märkad rohkem sulle olulisi sümboleid ning võid enda jaoks avastada nii mõnegi märgi.