Kaalud

Enne uude suhtesse astumist pead sa kõigepealt iseendaga tuttavaks saama ning oma enesekindluse üles lööma. Põhjus, miks sul praegu kallimat kõrval pole, peitubki selles, et sa pelgad, mida teised sinust arvavad ega julge seetõttu uues seltskonnas suudki lahti teha. Iseendaga sõbraks saamine on oluline ka selleks, et sa ei muutuks oma kallima koopiaks — hirmust teda kaotada võid hakata kopeerima kõiki tema samme ja elama tema elu. Selline kleepekas ei meeldi kellelegi.

Skorpion

Sinul tuleb üle saada oma vihast ja pettumusest, õppida oma emotsioone kontrolli all hoidma ning unustama ja minna laskma eelnevalt omandatud halbu kogemusi. Kuniks sa seda ei suuda, pole lootustki pikaajalist suhet luua.

Ambur

Sina pead olema väga kannatlik, kuid kannatlikkus ei ole selle tähemärgi lemmik iseloomujoon. Amburid tahavad kohe kõike ja kiiresti saada ning ootamine on neile vastunäidustatud, nad lihtsalt ei suuda seda. Armastuses pole aga kihutamisel mõtet, sest pea ees ühest suhtest teise sukeldudes lõpetad sa peaga vastu seina. Veeda uue silmarõõmuga koos aega, käige jalutamas, vestelge pikalt ja põhjalikult kõigest, mis huvi pakub, silma jääb ja olulisena tundub — ainult nii jõuab tekkida sügav ja tähendusrikas klapp, mis võib kasvada üle armastuseks.

Kaljukits

Hakka mõtlema oma südame, mitte peaga. Tee seda, mida süda ja sisetunne ütlevad ning ära püüa kõigele leida mõistuslikku põhjendust. Kui tunned kellegi poole tõmmet, ära lase tal käest libiseda. Naudi seda hetke ja ära sea endale ise takistusi, eeldades, et teine inimene vastab kõigile nõudmistele, mis sa oled endale paberi peale kirja pannud.

Veevalaja

Mine trenni. Tõsiselt. Treeni oma keha selliseks, et sa oled selle üle uhke ja tunned end oma kehas hästi, siis kasvab ka su enesekindus ja usk enesesse ning uute inimestega tutvumine ja suhtlemine ei tundugi enam ilmvõimatu ülesandena.

Kalad

Kalad on liiga kenad inimesed, kes lasevad endast liiga tihti üle sõita. Pead õppima ei ütlema ning piiritu usalduse asemel hakkama inimesi veidi kriitilisema pilguga vaatama, et mitte järjekordselt haiget saada.

Jäär

Jäär peab end enne lõplikku sidumist tühjaks möllama. Reisi, pidutse, seksi, suhtle ja tee kõike, mida hing ihkab. Ela oma elu nii, nagu sa ise kõige õigemaks pead. Siis võid kindel olla, et kui härra õige lõpuks välja ilmub, ei tunne sa ühtegi kahetsust elamata jäänu elu pärast.

Sõnn

Lase minna. Sina oled eelmistes suhetes ja pettumustes nii kinni, et sa ei suuda järgmist sammu edasi astuda. Pelgad tulevikku, sest kardad uuesti haiget saada. Aga norutamine ja minevikus elamine ei ole ka eriti kasulik. Proovi nautida tänast päeva ja elada seda nii, nagu oleks see su elu viimane, võta avasüli vastu su ellu tulevad uued inimesed ja naudi võimaust elada, suhelda ja teha kõike, mida soovid.

Kaksikud

Kaksikud peavad enne suhtesse astumist välja mõtlema, mida ta üldse oma elult tahab. Jõua endas selgusele, mida sa vajad, et olla õnnelik. Kui sa seda ei tea, ei suuda sa luua sügavat ja kestvat suhet, sest oled pidevalt õnnetu ja endast väljas, lisaks paned teisele liiga suuri ootusi.

Vähk

Oma probleemide eest peitu pugemine ei aita neid kuidagimoodi lahendada ega ära kaotada. Üksi olles on sul veel võimalik pea liiva alla peita ja teha nägu, et kõik on parimas korras, kuid suhtes ei seda teha ei saa. Pead leidma viisi oma muredega toime tulekuks ja nende lahendamiseks.

Lõvi

Pead õppima vahepeal sammu tagasi astuma ja juhtohjad üle andma. See ei meeldi sulle, sest Lõvid on sündinud juhid, kuid paarisuhe ei ole võimumäng vaid tiimitöö ja mõnikord tahab kaaslane samuti otsustada ja sind juhtida. Keegi ei suuda elu lõpuni ainult vaikselt kummardada ja teha nii, nagu sina tahad.

Neitsi

Neitsil on väga raske andestada ja unustada, kuid just seda pead sa õppima tegema. Sa ei suuda andeks anda neile, kes sulle haiget teinud ja kannad oma mineviku valu ning viha üle oma uutesse suhetesse. Sa ei saa edasi liikuda enne, kui oled minevikust lahti lasknud.