JÄÄR
Oktoobri keskpaigas on aeg langetada olulisi suhtesse puutuvaid otsuseid — kas minna edasi koos või eraldi, kas astuda järgmine samm? Oled juba suhtes? Püüa sel sügisel pühendada rohkem aega ja energiat oma partnerile. Kui alles otsid armastust, jäta meelde, et kõige olulisem on su enda õnn. Enne kui sa ise õnnelik pole, ei saa sind õnnelikuks teha ka keegi teine. Novembri keskpaik võib tulla töiselt stressirohke, kuid ära unusta siis inimesi enda kõrval.

SÕNN
Sügis on sinu jaoks kui eelmäng… noh, kui sa just suhtes pole. Suhtes olevad Sõnnid tahavad sel sügisel veelgi enam oma partnerile pühenduda, täitsa kogu maailma lillede ja südametega. Vabade ja vallatute Sõnnidega on vastupidi — maailm on nende ees valla ja nüüd hakkavad nad seda, täpsemalt oma potentsiaalseid partnereid, uurima. Midagi tõsiseltvõetavat siit oodata pole, alles novembri lõpus suudad pühenduda vaid ühele kindlale inimesele.

KAKSIKUD
Võid olla juba pikaajalises suhtes, kuid endiselt kahelda selles, kui seotud sa ikkagi olla tahad. Ole mureta, Kaksikud ongi sellised — nad ei tea ise ka, mida nad tahavad. Kuula neid, keda saad usaldada, igaühe sõnad pole kuld. Kui oled vaba, võid sattuda olukorda, kus sa justkui sooviksid end kellelegi avada, kuid hakkad kaaluma suhtes olemise plusse ja miinuseid. Siin on sulle vaid üks nõuanne: usalda oma südant! Pealegi, kuu lõpus tõotab võimalikust sädemest juba leek kasvada.

VÄHK
Alanud sügisel ihkavad paljud Vähid pesa punuda, olgu selleks siis kallimaga kokku kolimine või juba kellegagi koos elades ühiselt remondi alustamine või uue ja mööblitüki soetamine. Tunned sel hooajal, et sinu südames on armastust veel ülegi, nii et ka su pere ja sõbrad hakkavad saama kõrgendatud tähelepanu. Kuid ära unusta oma partnerit, muidu muutub ta novembri keskpaigas iseäranis tusaseks. Kui su süda on veel vaba, siis tea, et mitte enam kauaks — oktoobri keskel teevad liblikad su kõhtu pesa.

LÕVI
Sügis on Lõvide jaoks alati lõbus aeg olnud ja sel aastal rohkem kui iial varem. Kui oled suhtes juba kauem, kui mäletadagi oskad, leiate nüüd uut särtsu ning avastate teineteises uusi külgi, millesse armuda. Kui otsid oma ellu kedagi uut, võid sobiva kandidaadi leida oktoobris. Novembris on oht teha suhete osas rutakaid otsuseid, kuid püüa end tagasi hoida — su pea on sel kuul lihtsalt pilvi täis. Seniks aga — naudi!

NEITSI
Koos soojade ilmadega kaob ka su reaalsustaju, mis tähendab, et sa ei näe ka suhteid päris sellisena, nagu need tegelikult on. On oht, et lased endale valetada või end petta, uskudes naiivselt inimestest vaid parimat. Võid ehitada suuri ja romantilisi õhulosse, millele järgneb vaid ahastus ja pettumus. Just nii, võid ülepeakaela armuda inimesse, kes, nagu hiljem selgub, pole sugugi nii ideaalne, kui algul arvasid.

KAALUD
Tead täpselt, mida tahad ja vajad, oled kõigutamatu. Tunned end oma suhtes enesekindlalt ja tead, et oled õige inimese kõrval või vastupidi — tead, et miski peab muutuma ning võtad kokku julguse tagasi vaatamata edasi minna. Kui oled vaba, mõjuvad su enesekindlus ja -väärikus inimestele tõeliselt ligitõmbavalt, kuid ära endast liiga uhket muljet jäta — sellistele ei julge keegi läheneda. Ent ära unusta, et isegi kui sa tead täpselt, mida sa tahad, ei tähenda see, et sa ei võiks vahel pisut ka teistega lõbutseda ja mõnusalt aega veeta.

SKORPION
Sa tead, mida soovid ise saavutada ja sead sama kõrged ootused ka oma partnerile, kuid siinkohal ettevaatust — mitte kõik ei jõua Skorpioni latini küündida ja need, kes jõuavad, ei pruugi seda tahtagi. Pane tähele, kuidas tunned end oktoobri lõpus, kui Päike liigub sinu tähemärki — võid seda energiat kasutadansuhteprobleemide lahendamiseks ning jah, ka unarusse jäetud voodielu võib siis uuesti ellu ärgata.

AMBUR
Sina võid tahta jala gaasile virutada, kuid su kallim tõmbab siis käsipidurit. Liigute sel hooajal eri rütmides, üks tahab lennata, aga teine tahab tunda enda all kindlat maapinda. Püüdke leida kompromiss, mis rahuldaks mõlemaid. Kui oled vaba, hakkad novembris tõsiselt järele mõtlema, millist suhet sa vajad, olgu see siis pikk ja pühendunud, kerge ja särtsuv või kasvõi kõigest üheöösuhe.

KALJUKITS
Selle sügise alguses on sul raskusi suhtest rahulduse leidmisega. Otsid pidevalt midagi uut, midagi enamat, kuid vaata, et see ei juhtuks võõraste käte vahel! Oktoobris lõpus tead juba paremini, mida sa vajad, et end jälle “täielikuna” tunda. Kui püüad kellegi südant võita, sobib seda suurepäraselt teha 29. oktoobri paiku, mil su jutt ja meelitused mõjuvad eriti kütkestavalt.

VEEVALAJA
Sügis pole Veevalajate jaoks tavaliselt just kõige romantilisem aeg. Miski selles jahedas ilmas tekitab sinus soovi keskenduda intellektuaalsusele ja professionaalsusele, mitte käsikäes jalutamisele. Su partner võib end seetõttu tunda veidi kõrvalejäetuna, nii et püüa leida midagi, mis rahuldaks sinu vajadused ja aitaks teil samas teineteisega aega veeta: minge koos mingile kursusele või avastage uusi söögipaiku. Kui oled vaba Veevalaja, kohtad sel sügisel eriti palju seksikaid kandidaate — ainult siruta käesi ja võta!

KALAD
Oled nüüd emotsionaalselt avatud, mis tähendab, et just nüüd on aeg kõik probleemid selgeks rääkida või hoopis varjatud tunnetega lagedale tulla. Kui sul on kallim, minge juba oktoobri alguses koos romantilisele kohtingule või lubage endale väike puhkus suures voodis. Kui oled vaba, siis võid leida end kellegi kaisust, keda tunned juba ammu. November on täis armsaid romantilisi üllatusi!

Allikas: beta.tarot.com