JÄÄR. Pole probleemi, lihtsalt küsi otse ja ära punasta. Vahest ehk peaksid oma lähenemist veidi pehmendama, et mitte liiga ründavalt mõjuda. Arvesta ka oma partneri tunnetega ja kõige parem, kui istutad talle pähe, et see kõik on õigupoolest tema idee.

SÕNN. Pealispinna all oled üpris keskendunud vaid omaenda vajadustele, kuid sul pole midagi selle vastu, kui saad kõike head ka oma kallimaga jagada. Sinu puhul aitavad kõige paremini armsus ja siirus ning alusta kindlasti aeglaselt! Enne kui arugi saad, on sulle ulatatud kõik, mida soovid.

KAKSIKUD. Esmalt — kas sa üldse ise tead, mida sa tahad? Esmalt esita see küsimus endale ning seejärel hakka andma teistele seda, mida tahaksid ka vastu saada. Tahad rohkem üllatusi? Tee neid ka ise. Tahad rohkem ilusaid sõnu? Lausu neid ka ise.

VÄHK. Tunned end tihti puudutatuna, kui ei saa kohe kõike, mida sa vajad. Peaksid aru saama, et su kallim pole mõtetelugeja, nii et ära solvu, kui nad ei oska ise õhust su salasoove aimata. Mõtle nii: kui sa ei küsi, siis sa ka ei saa…

LÕVI. Esmalt pead aru saama, et ka su kallimal on oma elu ja ta ei suuda 24/7 sinu soovide rahuldamisele pühenduda. Selleks, et tähelepanu saada, pead seda ka ise andma, nii et püüa enne oma kallim “üles sulatada”, kui talle oma nõudmistega kallale lähed. Õnnelik partner tahab ka sind õnnelikuks teha.

NEITSI. Ära kiirusta ja astu samm tagasi. Esmalt tuleb luua romantiline meeleolu ja kindlasti ei tohiks edastada oma soove ja palveid kriitilises sa-niikuinii-ei-tee-seda võtmes.

KAALUD. Mõtled nii palju oma partneri heaolule, et unustad enda oma sageli üldse ära. Oleks aeg tuletada kallimale meelde, et ka sinul on omad vajadused, kuid see muutus ei toimu hetkega, vaid nõuab pisut aega ja kannatlikkust.

SKORPION. Tead täpselt, mis sulle meeldib ja sinu jaoks pole ka eriline vaev leida tee selleni, mida sa vajad. Kui su kallim ei suuda su vajadusi rahuldada, on aeg endalt küsida, kas ta üldse on sulle õige?

AMBUR. Sul on kombeks alati kõik mõtted kohe välja pursata, tagajärgedele mõtlemata. Astu sammuke tagasi ja püüa hoopis meelituste keelt. Kõik ei pea juhtuma tippkiirusel ja sekunditega.

KALJUKITS. Ära häbene oma soove, iga inimene on oma vajadustega erinev. Kui su partner näeb, et usaldad teda ja julged oma soove temaga jagada, tahab ta kindlasti kõigega kaasa minna.

VEEVALAJA. Rohkem kui midagi muud siin ilmas, vajad sa vabadust. Kuid seda võib olla keeruline küsida, ilma et partner end kõrvaejäetuna tunneks. Leia moodus, näitamaks talle, et vabadus pole lahutus ja ruttad pärast uue ja värske energia kogumist niikuinii tema juurde tagasi.

KALAD. Suudad oma soove ja vajadusi edastada ka sõnadeta, piisab vaid pilkudest ja kehakeelest ja su partner saab varem või hiljem aru, kuidas sind õnnelikuks teha.

Allikas: ivillage.co.uk