ROTT

Närilistele pole lamba-aasta just parim aasta, mis kunagi on olnud. Hoia kõvasti kinni oma perest ja sõpradest, kui tarvis, kasvõi hammastega — kuigi ka nemad ei kostita sind kõige hõrguma juustuga. Aga vähemalt hoiavad nad sind juustu august läbi kukkumisest. Suhetes oled sa sõjakas, eriti juhul, kui su partner peaks olema samuti rott. Katsu rasked ajad üle elada — kui sellega hakkama saad, ootab sind suurem pirukas kui kunagi varem.

PÜHVEL

Sellest astast jooksed sa sarved püsti läbi. Sinu kannatlikkusele ja kõrgele töövõimele lisandub lamba-aasta lõppematu energia, nii et ükskõik, kas sul on sel aastal plaanis hankida endale päris oma laut (või siis korter) või murda oma vanast karjast välja ja leida uusi sõpru — sul on roheline tuli! Veel enam — sind ootavad rohelisemad karjamaad kui kunagi varem. Ole ainult valmis oma eesmärkide nimel ka võitlema, sarved pole sul ilmaasjata. Aga võitle ainult siis, kui heaga enam olukorda lahendada ei anna.

TIIGER

Aasta 2015 on suur safari — ja jahti peetakse sulle! Aga see ei tähenda, et aasta lõpuks oleks sinust tingimata saanud tiigrinahast vaip kellegi kamina ees. Ära unusta, et sa oled võitleja! Sa ei ole küll alati võitja, aga kui sa võtad väljakutsed vastu, saad sa mitmeid põnevaid uusi võimalusi tööalaseks arenguks. Ole sõbralik, sotsiaalne ja sa leiad uusi sõpru. Väga suure tõenäosusega leiad sa partneri — ja see suhe jääb kestma. Küll sa tunned selle õige ära, kuigi imetlejaid, kes kutsuvad sind romantilisele antiloobieinele, ei jõua sa sel aastal kokku lugeda.

KÜÜLIK

Pane juba kasukameistri juurde aeg kinni, sest hiljem sul selleks enam aega pole. Sind ootab selline romantika-aasta, et jõuad vaevalt porgandit närida. Aga selleks, et see juhtuda saaks, pead sa kõigepealt näitama üles julgust ja oma urust välja ronima. Küülikud on küll loomu poolest häbelikud, aga nüüd on aeg öelda see välja, kui keegi sulle huvi pakub — ja varsti hüppate juba koos.

DRAAKON

Kuna draakon ei oska lambaga suurt muud peale hakata kui ta lõunasöögiks nahka pista, siis ei ole tema sinu jaoks ka just otseselt fortuuna. Aga see aasta pole sinu jaoks ka midagi hullu, kui sa lepid sellega, mis sul on, mitte ei ürita aina uusi valdusi enda ülemvõimu alla haarata. Kui lähed ahneks, tuleb rüütel ja mõõk tal hea sul napsab pea. Või kolm pead. Kui sa jääd tagasihoidlikuks, siis suudad sa oma tagalaid kindlustada rohkem kui kunagi varem.

MADU

Sa pead end korralikult ümber aasta 2015 keerama ja pigistama sellest välja kõik, mis võimalik! Kuna sinu edu tagab su intelligentsus ja sihikindlus, siis keskendugi nendele ja püüa endast maha raputada komme liiga palju muretseda. Naudi elu, ükskõik kas see tähedab naha vahetamist ja uute sõpradega ringiroomamist või lesimist päikese käes koos kellegi erilisega.

HOBUNE

Sel aastal sa lõpuks võidad! Muidugi on su rajal tõkked nagu alati, mõnda ületades võid sa ka komistada, aga kui sa oled visa ja säilitad usu enesesse, ületad sa finišijoone esimesena. Arukatel ja avatud loomuga hobustel pole raske uute inimestega tutvuda, aga oma suure energia ja lõppematu kirega võib neil olla raske suhteid säilitada. Lamba-aasta pakub ka sellel põllul rohkem tasakaalu ja ehk õnnestub sul püsivamaks muutuda. Head suhted on ka pere ja sõpradega.

LAMMAS

Just siis, kui sa mõtled, et enam rohelimaks rohi minna ei saa, tuleb keegi ja pügab sind su villast paljaks. Siis tõstab ta su veoautosse, mis on teel tapamajja… olgu, nii hull vast ka pole, aga paraku pole lamba-aasta lamba enda vastu just eriti lahke. On raskused tööl ja raskused eraelus. Kuid ära peida end karja hulka ära, vaid astu raskustele vastu. Kui sa tegeled probleemidega tundlikul moel ja jääd sihilindlaks, siis õnnestub sul see aasta siiski enda kasuks pöörata, mitte lõpetada lambavillase kampsunina mingi suvalise tondi seljas.

AHV

Sa pole nii ammu banaani näinud, et keegi peab sulle näitama, milline see välja näeb. Kui sinu viimased aastad on olnud häda ja viletsus, siis sel aastal piisab sul puu alla istuda ja suu lahti teha — banaanid hakkavad sulle otse suhu kukkuma. Sa oled karismaatiline ja enesekindel, nii et õnneks sa sellega ei rahuldu, vaid ronid puu otsa, et tuua ära see, mida sa tõeliselt väärid. Aga ära ka sellega liiga hoogu mine — naudi vahepeal lihtsalt elu ja tee koos sõpradega lõbusaid ahvitempe.

KUKK

Ole sel aastal ettevaatlik. Sa näed küll vaeva, et oma kanakarja treenida ja korrale kutsuda, aga nemad kipuvad hoopis sinu vastu pöörama. Selleks, et sul veaks sel aastal armastuses ja edeneks töö, püüa vähem käsutada ja rohkem teistega koostööd teha. Sa pead õppima jagama — siis muutuvad su suhted partneriga sügavamaks ja ka tööl ei pea sa enam oma häält ära kirema, et teised sind kuulaksid.

KOER

Sa võid ju olla inimese parim sõber, aga ära lepi sellega, et keegi sind juhib. Kui sa siiani oled olnud puudel, keda võib igaüks pügada, siis hakka hundiks. Sa oled alati olnud teistest sõltuv ja sinu peale võib alati loota, aga tee midagi, et ka sind ennast tähele pandaks. Haugu — sa oled ju koer! Aasta 2015 soodustab seda, et sa lõpuks enda maksma paneksid. Kui näed enda jaoks terendamas uut karjääri või uut suhet, siis võta ennast kokku ja pane asjale oma karvane käpp peale!

SIGA

Sa oled lükanud kärsa sügavale künasse ja naudid oma maitsvat lobi, aga kui sa üldse üle õla ei vaata, võib sinust järgmisel hetkel peekon saada. Sa oled sõbralik ja usaldav, oled ise alati valmis teisi kuulama ja aitama — nii et ära karda ka ise abi küsida, kui sul seda vaja on. Aasta 2015 on sigadele ka hea armastuse juurde — nii et kui igatsed leida enda kõrvale teist rõngassaba, siis löö aga harjased läikima ja mine aedikust välja promeneerima.

Allikas: About