JÄÄR

Miks mitte võtta endale eksootiline ja värviline kala? Su elutempo on niikunii liiga kiire, et pühenduda pidevalt tähelepanu nõudvale koerale või kassile, kalale piisab veest ja sellest, et sa teda aeg-ajalt imetled.

SÕNN

Kass, kes tahab pidevalt sülle ronida ja kaisutada, võidab hoobilt südame. Sa hellitad teda lõputute maiustuste ja paidega ja tema armastab sind selle eest piiritult. Ideaalne suhe!

KAKSIKUD

Jutukad Kaksikud saavad kõige paremini läbi seltskondliku papagoiga. Sa oskad hinnata selle kauni linnu intelligentsust ega pea end tundma kunagi üksikuna — sul on alati keegi, kes sind kuulab.

VÄHK

Lojaalne, rahulik ja armastav kuldne retriiver on tundlikule Vähile suurepärane kaaslane, kuid sa saaksid suurepäraselt hakkama ka vähi endaga.

LÕVI

Kuna lõvisid lemmikloomaks võtta ei saa, on Pärsia kass sinu parim võimalik partner. Olete mõlemad piisavalt kaunid ja edevad, et teineteisele sobida.

NEITSI

Armas pehme jänes oleks sulle paras seltsiline. Teil mõlemal on omad vahvad veidrused ja kuna ta elab suurema osa ajast puuris, ei oota sind koju tulles kunagi segadus.

KAALUD

Kaalud armastavad ilu ja väike kääbusspits on just see, mis sulle enim silmailu ja meelehead võiks pakkuda. Võid talle armsaid riideid selga panna ja teda endaga kõikjale kaasa võtta — need loomakesed lausa jumaldavad sellist tähelepanu.

SKORPION

Iga Skorpion vajab enda ellu vähemalt üht musta kassi, kes on tõenäoliselt ainus isend maamunal, kes suudab mõista selle tähtkuju müstilist ja keerulist olemust. Kui sa kassi ei taha, siis kuidas oleks ühe sõbraliku maoga?

AMBUR

Amburid tunnevad sageli kõige tugevamat sidet hobustega. Nii nagu Ambur, on ka hobune tugev, iseseisev ja seiklushimuline. Koos võite te veel palju avastada.

KALJUKITS

Tark ja välja õpetatud bordercollie pakuks sulle asendamatut seltskonda. Muide, sa sobiksid suurepäraselt ka kõikvõimalike taluloomade keskele, nii et miks mitte loomakasvatusega tegeleda?

VEEVALAJA

Sõbralik ja lõbus labrador võiks olla sinu kõige parem sõber. Õhumärgina armastad sa ka lindude lähedal olemist.

KALAD

Imeilus akvaarium, mis on täidetud värviliste kaladega annab sulle energiat ja õnnetunnet. Enam kui ükski teine tähemärk, oskad just sina hinnata seda rahu, mida nad sinusse sisendavad.

Allikas: thefrisky.com