Jäärad on julged ja edasipüüdlikud ning neid erutavad väljakutsed ja seiklused. Neile meeldib alustada uusi projekte ja genereerida uusi ideid.

Sõnnid suudavad luua stabiilse ja rahuliku õhkkonna, sest nad suudavad ise lõõgastuda, vabalt võtta ja elu nautida.

Kaksikud on väga head suhtlejad, mistõttu tuleb õpetamine neil justkui iseenesest. Nad naudivad oma teadmiste jagamist ja õppimist ning neile sobivad kõik töökohad, kus on palju näost-näkku kohtumisi.

Vähid on oma loomult emalikud ja hoolitsevad, seetõttu on nad suurepärased lapsevanemad, fantastilised sotsiaal- ning hooldustöötajad.

Lõvidel on tugevad juhiomadused ja vajadus olla igal pool ja igas asjas parim/esirinnas. Õnneks on nad sealjuures mängulised, lustlikud ja rõõmsad, nii et nendega on hea koos tegutseda.

Neitsidel on imeline oskus ja tähtede poolt kaasa antud teadmised kõike paremaks muuta. Nad suudavad ka kõige lorumad meist uuesti “ellu äratada” ja neid koolis või karjääriredelil ülespoole upitada.

Kaalud on ilutegijad. Nad on ise alati kaunid, neil on ilus kodu ja igale poole, kuhu nad satuvad, viivad nad killukese kaunidust kaasa.

Skorpionid näevad ka seda, mis teistele varjatuks jääb. Nad suudavad lugeda ridade vahelt ja mõistavad varjatud kavatsusi, seega neile ei ole võimalik valetada ja jama ajada. Sellised oskused annavad neile tööalaselt suure eelise.

Amburid on uudishimulikud ja optimistlikud ning suudavad alati sammukese ette mõelda. Nemad on samuti väga head õpetajad, kes suudavad oma põhjatud teadmised mängeldes edasi anda.

Kaljukitsedel ei jää ükski mägi vallutamata, ükski eesmärk saavutamata, üksi tegu tegemata. Nad lähevad läbi tule, vee ja vasktorude ja teevad seda väga edukalt.

Veevalajad näevad alati suuremat pilti, nad ei keskendu ainult väikestele detailidele. Nad on head analüüsijad ja planeerijad ning suudavad seetõttu ka paljude teiste elud paremaks muuta.

Kaladel on fantastiline kujutlusvõime ja tänu sellele suudab ta luua imelisi visioone, mis innustavad ja julgustavad ka teisi.

Allikas: iVillage