Selleks, et hiljem mitte pettuda, tuleks taas pöörata pilgud tähtede poole, sest just tähemärgid võivad reeta, kes kardab kindlat suhet kõige rohkem. Need on viis tähemärki, kelle puhul on see kõige tõenäolisem:

Jäär

Me ei ütle, et Jäärad ei tahagi suhet, aga nende jaoks on truuks jäämine natukene keerulisem. Jäärad on väga kirglikud, seksuaalsed ja oma soovidega impulsiivsed. Ta tahab seda, mida ta tahab, siis kui tahab ja pole midagi, mis teda peatada suudaks. Lisaks ei aita ka see, et see tulemärk otsib pidevalt põnevustunnet ja talle meeldib vallutada. See kehtib eriti meeste puhul, aga ega ka naised pole süütud. Lõpetuseks võib öelda, et Jäärad pole väga kannatlikud ja seda eriti asjadega, mida nad väga tahavad.

Kaksikud

Kaksikud on tähemärkidest kõige suuremad trikitajad. Neil on mitu erinevat iseloomu ja tujukas meel ehk palju edu sulle, kui oled armunud just sellesse tähemärki. See ei tähenda, et Kaksikud ei flirdiks või ei vaataks sind uudishimuliku pilguga. Neile meeldivad head vestlused, aga parem oleks, kui need ei läheks tõsiseks, sest kohe, kui Kaksikud tajuvad, et asjad muutuvad liiga intensiivseks, nad põgenevad. Muidugi me praegu üldistame, aga arvesta, et Kaksikud on otsustusvõimetud ja liiguvad mõtlemata ühe inimese juurest teise juurde.

Kaalud

Mingil veidral põhjusel kipuvad paljud arvama, et Kaalud on suhete loomises väga head, aga reaalsuses otsivad nad pidevalt teist poolt ja annavad kergesti alla, kui midagi on paigast ära. Kaaludega tutvudes võib ta mõjuda väga sarmikalt, aga seejärel kaob ta nagu kummitus. Usu meid: asi pole romantikas. Kaalud on lihtsalt niivõrd otsustusvõimetud. Samas, kui selle tähemärgi esindaja sinusse tõsiselt ära armub, saad sa sellest kohe teada.

Ambur

Amburitel on pidevalt vaja kuhugi minna ja inimesi, kellega kohtuda, mistõttu romantilise suhte loomine ja rahulik elu hirmutab neid tohutult. Amburid ei suuda pühenduda, sest nad unistavad kõigest korraga — tantsimisest ja maailma avastamisest, matkamisest ja elu mõtte leidmisest. Nende eesmärgiks on elu täiega nautida, olgu nende kõrval siis keegi või mitte. Neil on “sa elad ainult ühe korra” mentaliteet, aga see võib nende partneritele kurnavalt mõjuda.

Veevalaja

Veevalajate jaoks on monogaamia arusaamatu ja nad väärtustavad sõprussuhteid armusuhetest palju rohkem. Sarnaselt Kaksikutele eelistavad ka nemad kergeid suhteid ja mitte midagi liiga tõsist. Kuna Veevalajad hindavad väga iseseisvust ja vabadust, teavad nad hästi, kuidas ise endaga hakkama saada ega tunne vajadust teise inimese järele. Me ei ütle, et neil polegi tundeid, aga nad suudavad neid hästi vaos hoida.

Allikas: Popsugar