***JÄÄR

Jõulunädal võib sinu jaoks kujuneda üsna kaootiliseks ja rahutuks. Võimalik, et pead veel viimasel hetkel oma plaane muutma, kingid ümber vahetama, küllakutsutute nimekirju muutma jne. Ürita vähem sebida — võta kõike rahulikult, sest nagunii ei jõua sa olla kõikides kohtades korraga — tee mõistlikke valikuid! Samas mõjuvad su sõnad praegu eriti tugevalt — seega kontrolli, mida ja kuidas räägid!

***SÕNN

Aasta eelviimase nädala mõjud võivad mööduda jõulurahutuse tähe all — eriti siis, kui oled kinkide ostmise viimasele minutile jätnud. Võimalik, et sa pole kokkuostetud asjadega põrmugi rahul. Samas on Sõnni valitseja Veenuse asend väga harmooniline, mis tõotab meeldivaid ja põnevaid seltskondlikke kohtumisi või lihtsalt suuremat rahulolu enda ja teistega. Hakkad ka rohkem rahvamassis silma, sinus on rohkem sarmi ja sära.

***KAKSIKUD

Veenuse asend on Kaksikute jaoks igati armuline, soosides eelkõige eksootikat, kõike uut ja huvitavat. Puutud nüüd rohkem kokku asjadega, mis paljus erinevad sellest, millega oled harjunud kokku puutuma. Seega võiksid ka jõulude ajal olla kusagil, kus on rohkem rahvast koos. Või siis ole koos koduste ja lähedastega, aga püüa luua mitte niivõrd nostalgiline ja traditsiooniline õhustik, vaid anna sellele koosolemisele mingi avaram ja laiem kõlapind.

***VÄHK

Vähid võivad nüüd kogeda tõelist jõulurahu, mis koosneb meeldivatest hetkedest koos lähedastega ja samas sügavust ja müstilisest meeleolust, mis ehk ongi see õige jõulumeeleolu. Samas soosib nädal ka uusi eksperimente ja katsetusi koos partneriga — näiteks võiks alustada koos reisi või uurida mingit uut ja huvitavat teemat. Ka romantiline liin on igati heas seisus, soosides uute sügavuste avastamist ja tundlikkuse suurenemist.