***JÄÄR

Algaval nädalal tuleks vältida liiga suurt vaimset pinget — nüüd võid kergesti takerduda mõnda kinnisideesse või sundmõttesse, mis hakkab sind painama ega anna sulle enam hingerahu. Liikluses ja üldse liikumisel (ka jala käimisel) tasuks olla ettevaatlik. Äraeksimise või muu segaduse võimalus on tavalisest suurem. Tähtsate dokumentide, failide ja infokandjatega võib samuti probleeme ette tulla. Info, mis sinuni jõuab, ei pruugi tõele vastata või siis teed ise selle info vale otsuse.

***SÕNN

Uues nädalas võib üles kerkida kas hirm võimalike muutuste ees või siis vastupisi — sa muudad midagi liiga kiiresti ja läbimõtlematult, mis võib kaasa tuua hilisemaid probleeme. Raha ja äriga seotud momendid võivad nõuda kas olulist otsust või siis pead tegema mingeid ebameeldivaid kompromisse. Nädala kõige ebasoovitavam teema on võlad-laenud. Seda ka asjade-esemete tasandil — ei tohiks laenata kellegi käest mingit vidinat. Psühholoogilisel tasandil võid tunda, et su väärtushinnangud pannakse proovile.

***KAKSIKUD

Kaksikutes on Päikese-Veenuse ühendus, mis moodustab kvadraadi Neptuuni ja Jupiteriga ning opositsiooni Saturniga. Selline seis on tõeline „pudru ja kapsad”, sest korraga mõjuvad kardinaalselt erinevad mõjud. Suure tõenäosusega pead nüüd langetama keerulisi valikuid ideaalse (Neptuun) ja reaalse (Saturn) vahel. Või siis pead otsustama, kas laieneda julgelt välja oma senistest piiridest (Jupiter) või tõmmata veelgi rohkem tagasi (Saturn). Tunda võib anda ka suur lõhe koduste asjade ja ühiskondliku tegevuse vahel.

***VÄHK

Algaval nädalal peaksid aja võimaluse korral maha võtma ning mitte võtma võimalikke probleeme liialt südamesse. Kui sul juhtub parajasti palju tööd olema, siis võib nädal kujuneda äärmiselt närvesöövaks ja kurnavaks. Kindlasti peaksid korralikult välja puhkama, sööma piisavalt ning hoidma tasakaalus vaimse ja füüsilise tegevuse. Positiivne on aga see, et oled suuteline nägema neid probleeme ja puudujääke oma tegevuses, mida sa tavaliselt ei julge endale tunnistada. Just nüüd on õige aeg leida üle keti kõige nõrgem lüli ja see tugevama vastu välja vahetada!