Nende energia aura jätkab eelmisel aastal alanud ümberehitusi, seetõttu neis ärkab liidrivaim ja oskus mõista selgelt oma peamisi eesmärke, liitlaste või partnerite meelsust. Uus seisund ajab Vähi riskantsetele sammudele, oma ümbruskonna uuendamisele, romantilistesse seiklustesse, mis võivad viia ka abieluni. Nende eluline toonus tõuseb ja ka soov organismi tagurlikest nähetest vabaneda, samuti tõsta oma füüsilist vormi.

Vähid peavad sel aastal rohkem liikuma, tegelema spordiga ja suhtlema eri inimestega, kes jagavad nende huvisid. Neil tõuseb märgatavalt intuitsioon ja sisehääl, mis aitab leida uusi sissetulekuallikaid. Pole välistatud, et mõni vähk võib saada ettepaneku muuta oma tegevusvaldkonda, läbida koolitus või omandada uusi valdkondi oma äri tarbeks.

Aasta teisel poolel on nende äritegevus edukam kui esimesel poolel, seda suuremate pingutuste arvelt. Keegi neist võib omaada kinnisvara, sooritada suuri oste, muuta oma garderoobi või mööblit. See aitab Vähkidel tunda end palju mugavamalt ja sisemiselt rahulikumalt ning täita end positiivsete emotsioonidega.