SÕNN
Sõnnis liiguvad nii Veenus kui Päike ja mõlemad teevad sellel nädalal opositsiooni Saturniga — Veenus esmaspäeval ja Päike pühapäeval. Ning ka Sõnnis liikuv Marss on samal kursil, tehes 1. mail opositsiooni Saturniga. Seega on kätte jõudnud aeg, mil sinu vastas olevad jõud ja energiad mõjuvad sulle takistavalt ja piiravalt, sundides sind rohkem pingutama või siis liiga suurejoonelistest plaanidest loobuma. Partner, oponent või konkurent on nüüd see inimene, kes sulle külma vett näkku viskab ja seda just hetkel, kui oled millestki tõelises vaimustuses. Sind jahutatakse kiiresti maha, aga vaid juhul, kui su plaanid ja ettevõtmised on ebareaalsed ja ülepaisutatud.

KAKSIKUD
See nädal võib tuua fookusesse asjad ja ettevõtmised, mis on lõppemas või lõppfaasis. Ja just vahetult enne finišit tekib sul nendega probleeme, mida pead kiiresti lahendama. Ka valmistab sulle muret kõik see, millest sul puudub selge ülevaade ja kus tuleb ette info puudulikkust. Ka võib mõni inimene ära kaduda, loobuda antud lubadusest, taganeda lepingust jne. Nii suhete kui ettevõtmiste tasandil on õhus palju keerulisust, mitmeplaanilisust — raske on asjadest sotti saada, kõik tundub kuidagi kahtlane ja võlts. Samuti võib sind sellel nädalal kummitada üksindustunne või vastupidi — tunne, et ei taha kedagi näha, et lihtsalt põgeneks kõige ja kõigi eest kuhugi vaiksesse kohta, kus keegi sind üles ei leiaks.

VÄHK
Isikliku vabaduse küsimus tundub sulle nüüd eriti oluline. Võimalik, et su sõbrad, tuttavad, kolleegid või mingi grupp nõuab sinu käest asju, mis sulle ei meeldi ja mis nõuavad sinu käest
ebameeldivaid kompromisse. Tunned, et sa ei saa olla oma valikutes vaba, kuna pead kogu aeg teistega arvestama. Keegi võib sulle esitada mingeid tingimusi, millega pead arvestama või vajab keegi hoopis su abi. Ka romantilises plaanis võib ilmneda asjaolusid, mis su vaimustust maha jahutavad. Hakkad oma tunnetes kahtlema või sekkub su mõistus su südameasjadesse. Sellel nädalal peaksid rõhutatult püüdlema suurema mängulisuse ja spontaansuse poole.