***AMBUR

Amburis liikuv Merkuur on kvadraadis Neptuuniga — illusioonide, soovmõtlemise, aga ka loomingu ja fantaasia sümboliga. Võid just iseennast teistele vales valguses näidata. Sinu poolt väljaöeldu läheb teel teisteni kaotsi või saadakse sellest lihtsalt valesti aru. Keegi võib ka tahtlikult valetada või niisama vett sogaseks ajada. Samas võib see aspekt kaasa tuua loovuse ja fantaasia voolu, mis aitab sind seal, kus loogikaga midagi ära ei tee.

***KALJUKITS

Võimalik, et seisad nüüd silmitsi hirmude ja kahtlustega, mida oled seni endas maha surunud. Kõik see, mille oled alla surunud ja peitnud sügavale alateadvuse sügavustesse, tõuseb nüüd pinnale. Positiivsel juhul oled aga sensitiiv, kes loeb teiste mõtteid. Negatiivsel juhul sõidab keegi su „kanalisse“ segajaga sisse ja sa kuuled mõnda aega vaid kahinaid… Ka pööra sellel nädalal erilist tähelepanu pisiasjadele ja oma töö kvaliteedile.

***VEEVALAJA

Veevalajas liikuv Marss on harmoonilises aspektis (sekstiilis) Merkuuriga. See seis muudab su tegevuse igati viljakaks just intellektuaalses plaanis. Sul on palju uusi ideid ja sa suudad ka teised oma tegemistesse kaasa tõmmata. Grupitegevuses ja meeskonnatöös naudid oma sõnajõudu ja veenvust, mis paneb teised sinuga arvestama. Nädala teises pooles võib aga kollektiivne tegevus kaasa tuua möödarääkimise ja ebasiirust.

***KALAD

Sellel nädala pead ehk tavalisest rohkem pingutama, et säilitada oma töö senist kvaliteeti. Võimalik, et boss või keegi, kellel on sinu üle võim, annab sulle vastutusrikka ülesande, mis paneb sind proovile. Samas võib Merkuuri ja Neptuuni kvadraat luua omakorda olukorra, kus sa võid kas tööl või muus ühiskondlikus tegevuses oma mainet kuidagi kahjustada või langetada vale otsuse. Või jõuab sinuni vale ja moonutatud info.