KALAD

Kalad kuuluvad violetsesse alasse — vikerkaare äärmise värvina annab see Kalade tähtkujule vajalikku vabadust ja kosmilisust. Lilla on ka väga spirituaalne, täpselt nagu Kalade tähemärk.

SKORPION

Skorpion võib olla agressiivne ja punane, aga Skorpioni tähtkujust inimestele on loodud hoopis indigosinine. See on Kolmanda Silma värv, mis näeb läbi kaunist pealispinnast ja õpib tundma varjatud sisemust.

SÕNN ja KAALUD

Puhas taevasinine on kurgu tšakra värv ja kõige veetlevam Sõnni jaoks. Diplomaatliku isiku ja hea kõnelejana, puudutab puhas sinine ka Kaalusid.

KAKSIKUD ja AMBUR

Kaksikute kehaosaks on (ühendatud) õlad ja nende värv jääb sinise ja rohelise, tihti türkiisi juurde. Ka Amburi kehapiirkonnaks on õlad, samuti reied ja nemadki kalduvad sinise ja sooja rohelise poole.

LÕVI ja VÄHK

Lõvi sümboliseerib elujõudu ja leiab oma koha seal, kus roheline läheb üle kollaseks. Ka Vähi tugevuseks on südamepiirkond ja tema hingetoon on kollase ja ingveritooni vahepeal.

KALJUKITS

Tugevate liigestega Kaljukitse toon on soe ja maalähedane roheline, mis kohe-kohe muutumas pruuniks.

NEITSI

Oranžid ja roostekarva toonid iseloomistavad kõige paremini õrnade Neitside hingeelu. Pelglikud, samas julgete kärtspunaste varjunditega toonid.

JÄÄR

Esimese ja dünaamiliseima tähemärgina tunneb rahutu ja pidevat tähelepanu vajav Jäär end kõige paremini kõige ehtsama punase keskel.

VEEVALAJA

Veevalaja on otsustusvõimetu, pidevalt segaduses ja igasse suunda pürgiv. Seega pole vist ime, et terve vikerkaar on tema päralt!

Allikas: ivillage.co.uk