*** AMBUR
Eriti nädala esimeses pooles peaksid võimaluse korral hoiduma suurematest ostudest, samuti tuleks vältida raha ja omandiga seotud kokkuleppeid. Ja kui sõber tahab raha või mingit tehnikavidinat laenata, siis keeldu ja põhjenda seda pingeliste planeediseisudega … Teisel tasandil võib uus nädal panna sind asju ja inimsuhteid uue nurga alt nägema. Ka võib mingi ootamatu või ebatavaline sündmuse anda su plaanidele täiesti uue suuna.

*** KALJUKITS
Taevaseisud on jätkuvalt pingelised — eriti nädala esimeses pooles võidakse sulle mingil viisil survet avaldada või esitada mingeid tingimusi, millega sul on raske nõustuda. Keegi võib ka provotseerida. Samas on sinus endas palju sellist jõulist ja intensiivset energiat, mille abil võid lahendada paljudki probleemid. Nädal soosib radikaalseid uuendusi, surnud punktist väljamurdmist. Koduses majapidamises peaksid olema üliettevaatlik tule ja elektriseadmetega.

*** VEEVALAJA
Marsi ja Uraani kvadraadi tõttu tunned taaskord vajadust mässata normide ja reeglite vastu. Sa soovid nüüd maksimaalset tegevusvabadust ega ole nõus mingite piirangutega. Rutiinne töö tekitab sinus tülgastust ja püüad oma kohustusi teiste kaela veeretada. Kui puutud kokku ohtliku tehnika ja ka loomadega, peaksid olema äärmiselt tähelepanelik. Kuid nädal soosib kõike ekstravagantset ja tavatut.

*** KALAD
Sind võib tabada uljas ja joviaalne meeleolu, mille tõttu võid võtta rumalaid riske ja end seeläbi ohtu asetada. Kui oled näiteks mängusõltlane, siis kõnni kasiinodest laia kaarega mööda! Samas on sul erakordselt palju füüsilist energiat ning sinust kiirgub sarmi ja elujõudu. Kasulik oleks aktiivne füüsiline tegevus, kus saaksid ennast täiel rinnal välja elada. Võimalik on ka kirglik ja intensiivne armulugu.