***AMBUR

Algava nädala probleemid võivad olla seotud vastuoluga koduse olukorra ja koduvälise vahel. Võimalik, et kodused suhted või muu kodu ja majapidamisega seotud situatsioon nõuab sinult suuremat tähelepanu ja pühendumist. Söögi-joogi tasandil pea mõõdukat joont — söö pigem vähe, aga kvaliteetsemalt. Ent romantilises plaanis on sinu võimalused kõvasti üle keskmise. Samas oleks uue tutvuse puhul mõistlik uurida oma partneri tausta.

***KALJUKITS

Esmaspäevane Päikese ja Saturni kvadraat võib eriti nädala esimeses pooles tekitada sinus väsimuse ja tüdimuse tunde. Võib tekkida tunne, et sein on ees ja edasi ei saa minna. Ole rahulik, see seisund läheb nädalavahetuseks kindlasti üle! Kui oled seotud raske vaimse tööga, pead kindlasti end säästma vaimsest ülepingest ning korralikult välja puhkama. Samuti ei tohiks end asjata näljutada.

***VEEVALAJA

Nüüd peaksid rahaasjades eriti hoolikas ja tähelepanelik olema — võid mõne tehingu läbi kahju kannatada või siis komistada näiteks praak-toote otsa. Või sooritad tunnete mõju all olles ostu, mida hiljem kahetsed. Psühholoogilised plaanis võid järsku tunda, et sinu vajadused pole piisavalt rahuldatud. Või hakkad kahtlema oma senistes väärtushinnangutes — kas olla olemas tähendab tingimata millegi omamist?

***KALAD

Kalades liikuv Päike teeb esmaspäeval kvadraadi Saturniga, neljapäeval ühenduse Neptuuniga ning pühapäeval opositsiooni Lilitiga. Kvadraat Saturniga mõjub sulle jahutavalt ja mahapidurdavalt ning paneb oma võimeid ja võimalusi alahindama. Seevastu Päikese ühendus Kalade valitseja Neptuuniga avab su alateadvuse väravad ja päästab valla loovuse. Aspekt Lilitiga võib muuta keeruliseks suhted ja tekitada kiusatusi.