***AMBUR
Nädal võib sulle kätte mängida suurepärase võimaluse ühendamaks hingelised ja maised energiad. Näiteks on sul võimalus oma alateadvusest ja hingesügavustest kinni püüda selliseid nõrku signaale, mida sa tavaliselt ei märka. Vastupidine protsess on see, kui suudad mõnda asja-eset tunnetada sootuks teisel viisil või isegi tajuda selle eseme energeetikat. Parim nädal selleks, et endale talisman või amulett hankida. Veelgi parem — ise valmistada.

***KALJUKITS
Päikese, Veenuse ja Pluuto kolmekordne ühendus Kaljukitses muudab nädala sinu jaoks vaieldamatult äärmiselt oluliseks. Kuidas see täpselt väljendub, seda on raske öelda. Võimalik, et pead enda eest seisma ja tõrjuma konkurentide ja oponentide rünnakuid. Ka sa ise võid olla meelestatud äärmiselt ambitsioonikalt ja haududa plaane teiste ees edumaa saavutamiseks. Eriti just nädala teises pooles tuleks koduses majapidamises olla ettevaatlik tule, elektri ja kodumasinatega.

***VEEVALAJA
Algaval nädalal oled sa äärmiselt teotahteline ja kipud enne tegutsema ja alles siis mõtlema. Või hakkad tegutsema ebapiisava või puuduliku info põhjal. See aga võib viia suurema prohmakani. Seega hoolitse selle eest, et sul oleks kõigest piisav ja selge ülevaade. Samas võid loomingulises plaanis põleda heleda leegina. Liikluses ja mujal, kus võib midagi äkilist juhtuda, peaksid olema eriti tähelepanelik teisipäeval, kolmapäeval ja neljapäeval.

***KALAD
Uus nädal soosib kõike kodukauget, tundmatut ja eksootilist. Võid avastada enda jaoks mõne uue ja põneva teema või siis püüab keegi sind veenda milleski, mis sind üllatab või lausa šokeerib. Nädal soosib pikemaid reise nii füüsilises plaanis kui ka läbi raamatute ja filmide. Negatiivsel juhul pingestab nädal sinu suhteid erinevate rühmade ja gruppidega. Võimalik on grupisisene võimuvõitlus. Ka tuleks hoiduda suurematest ostudest, eriti nädala teises pooles.