***AMBUR
Päikese pingeseis Amburi valitseja Jupiteriga toob sinust välja koleerilise ja liialdava poole. Lisaks liigub Amburis ka tuline ja kirglik Marss, mis paneb sind palavikuliselt tegutsema. Kui aga suudad ülepingutamist vältida, võid paljugi korda saata. Siiski peaksid sa oma tööde kvaliteedile tähelepanu pöörama, kuna võid kiirustades kergesti praakti toota. Suhete osas peaksid jääma taktitundeliseks ning oma tahet mitte peale suruma.

***KALJUKITS
Sellel nädalal võivad olla probleemiks kas liiga suured kulutused või siis ostad poolkogemata mõne ebavajaliku vidina. Teine võimalus on see, et sinu ja mingi seltskonna või grupi vahel tekivad erimeelsused just raha, asjade, kulude-tulude pinnalt. Võimaluse korral väldi sõbrannale raha laenamist, samuti ära anna talle kasutada mõnda oma vidinat. Samas on nädal üsna soodne kaugemate tulevikuplaanide tegemiseks. Samuti soosib aeg millegi uue ja originaalse toomiseks oma ellu.

***VEEVALAJA
Veevalajas liikuva Päikese pingeseis Jupiteriga võib luua olukordi, kus sa oma võimeid ja võimalusi üle hindad. Kipud tegema liiga suuri plaane või siis korraga liiga palju ette võtma. Käid välja lubadusi, mida sa hiljem täita ei suuda. Kuid positiivsel juhul soosib aeg tööalaseid ja ühiskondlikke ettevõtmisi. Aeg aitab sul esile tulla ja teiste seas silma paista. Veenuse asend Veevalajas on äärmiselt soodne armuasjadele ja ka seltsielule. Vaheldust ja huvi pakkuvaid olukordi on kergem leida.

***KALAD
Nädal sobib otsade kokkutõmbamiseks ehk siis poolikute ettevõtmiste lõpetamiseks. Kui oled vajalike tööde ja tegemistega venitanud või need sootuks tegemata jätnud, siis nüüd võid olla totaalses ajahädas. Või siis saad tunda kriitikat ja halvakspanu. Kuid kui oled loominguline natuur, siis võib nädal tuua võimsa inspiratsioonivoo — su alateadvuse hingemaastikel puhub mõnus tuuleke, mis toob kaasa kirkaid fantaasiapilte. Aga vali hetke, millal neid naudid — kindlasti ei sobi selleks autoroolis oldud aeg.