***AMBUR

Esmaspäev ja teisipäev võivad mööduda jõulurahutuse tähe all — eriti siis, kui oled kinkide ostmise viimasele minutile jätnud. Võimalik, et sa pole kokkuostetud asjadega põrmugi rahul ja teed endale etteheiteid. Samas sobivad esmaspäev ja teisipäev muudatuste tegemiseks või siis uute meetodite kasutuselevõtuks. Samas võib keegi tegelane sinu suhtes kummaliselt käituda — näiteks sind täiesti ootamatult kritiseerida või teha sulle veidra ettepaneku.

***KALJUKITS

Neljapäeval, 25. detsembril, leiab Kaljukitses aset Merkuuri ja Pluuto ühendus. See aspekt vajutab oma pitseri tervele nädalale. Seega on nädalas piisavalt palju pinget, rahutust, samuti  liigset muretsemist asjade pärast, mille muutmine pole sinu võimuses. Lilsaks kõigele oled sa ülitundlik igasuguse kriitika suhtes. Kaljukitses liikuva Veenuse poolteistkvadraat Lilitiga lubab aga nii jõululaupäeval kui ka esimesel jõulupühal huvitavaid seltskondlikke või romantilisi arengud.

***VEEVALAJA

Hoovused alateadvuse sügavustest mõjutavad sind nüüd tavalisest tugevamal määral. Unenäod või lausa poolilmsi nähtud visioonid võivad tekitada kas veidi kõheda või vastupidi — joovastava tunde, et elu on salapärane, mitmedimensiooniline ja lõpmatute võimalustega!

Sa paned nüüd tähele väga peeneid ja vaevutajutavaid vibratsioone, oled justkui „võimendi” nähtamatu ja nähtava maailma vahel. Seda enam jälgi, mida sa vastu võtad ja ürita mitte sattuda negatiivse energia lainele ja mõtle positiivseid mõtteid.

***KALAD

Su hinges ärkab nüüd ellu igatsus ilu ja harmoonia järele — tunned, et oled võimeline vastu võtma palju armastust. Su alateadvuse salapärases kambris puhuvad poeetilised tuuled, mis panevad looma — kirjutama, maalima, luuletama. Tunned suurt vajadust jagada oma selliseid  meeleolusid teistega. Sind köidab nüüd kõik salapärane ja müstiline — paned tähele märke ja endid, mida ennem ei märganud. Kõik su ümber justkui räägiks sinuga — saad järsku aru, mida tähendab mõiste Ühendväli — kõik ongi üks, eraldatud on vaid illusioon.