AMBUR

Nädala esimeses pooles võid tunda, et sinu vabadusi ja võimalusi piiratakse või ahistab keegi sind mingite nõudmiste ja soovidega. Võid kokku puutuda tüüpidega, kellele meeldib vinguda ja kurta. Sa ei pea neid kuulama ega ennast nende probleemidesse kiskuda laskma. Reedel teeb Päike kvadraadi Jupiteriga (mõju läbi nädala). See suurendab oluliselt sinu vajadust millegagi silma paista — võimalik, et üritad ette võtta midagi suurt ja olulist. Kuid siin on oht, et hindad oma võimeid ja võimalusi üle ning haarad liiga suure tüki, mida ei jõua läbi hammustada. Ka võid eriti nädala teises pooles liigse kiirustamise või infotulva tõttu midagi olulist märkamata jätta.

KALJUKITS

Nädala esimeses pooles, eriti aga esmaspäeval ja teisipäeval, kipud igas põõsas tonti nägema. Sa kipud ennast alahindama, mistõttu hoiad end otsustaval hetkel tagasi. Sellega võid mõne hea võimaluse lihtsalt käest lasta. See kõik kehtib rohkem suhete, eriti sotsiaalsete suhete osas. Kui saad rohkem omaette olla ning ei pea teistega arvestama, tunned end märksa kindlamalt. Nädal soosibki kaugemate tulevikuplaanide tegemist omaette olles. Ja ära lase end kellegi teise arvamusest segada! Sina ise otsustad oma elu üle, mitte keegi teine. Nädala lõpp (eriti reede ja laupäev) soosivad romantilisi-müstilisi suhteid. Samas on kerge oht minna suhetes soovmõtlemise libedale teele.

VEEVALAJA

Esmaspäeval, teisipäeval ja kolmapäeval teeb Marss kvinkunksi Uraaniga — ettevaatust, neil päevil võib ka luuavarrest pauk tulla, eriti kui satud kokku isikuga, kellega sul on mõni vana kana kitkuda. Ka liikluses maksaks olla äärmiselt tähelepanelik — väiksemgi rikkumine või kergesti trahvi kaela tuua. Kuid nädala teises pooles peaksid end tundma igati mõnusalt — sinus tugevnevad hedonistlikud meeleolud, sa ei suuda endale eriti midagi keelata ja üritad rahuldada kõik oma soovid. Võid kergesti minna üle piiri ja leida end pikantsest situatsioonist. Reedel ja laupäeval ära kaota valvsust ja vali hoolikalt neid, kellega suhteid lood. Keegi võib üritada sind petta või kuidagi ära kasutada.

KALAD

Algav nädal võib tekitada sinus „meri põlvini“ meeleolu — kipud võtma liiga suuri riske, tagajärgedele mõtlemata. Oled vastuvõtlik kõikide kiusatuste ja ahvatluste suhtes ning koostoimes roosade prillidega võib tulemus hiljem põdema panna. Eriti ettevaatlik peaksid olema suuremates ostu-müügi tehingutes, kus sul võidakse „soomus üle uime“ tõmmata… Sul võib tekkida ka kiusatus nautida juhusuhte ettearvamatut põnevust — mida iganes. Eks sa ise tead oma nõrkusi ja kiusatusi. Ning millisele neist oled kõige varmam järele andma… Seega soovitaks ujuda ikka vastuvoolu — allavoolu ujudes võid sattuda keeristesse või neelukohtadesse.