***AMBUR

Nädal soosib kõike töö ja tervisega seonduvat. Nii soodsad juhused kui ka sinu enda töövõime võivad sind nüüd kiiresti edasi aidata — kui vaid viitsid süveneda ja keskenduda, suudad sellel nädalal ära teha mitme nädala töö. Kui sul on olnud probleeme tervisega, siis praegu on su organism võimeline kiiresti taastuma. Ja kui vähegi võimalik, viibi rohkem looduses — siis saad oma akud 100% laetud!

***KALJUKITS

Kui sa nüüd ka elu nautida ei suuda, siis oled lootusetu juhtum! Algav nädal on parim aeg enda täielikuks väljaelamiseks, nautimiseks, igasuguseks mänguliseks tegevuseks. Kui vähegi võimalik, võta endale nüüd rohkem vaba aega, et saaksid täie rinnaga hingata kevadist õhku ja olla koos nendega, kes on sulle kallid. Nädal soosib ka kokkupuutumist uute ja huvitavate teemadega — soositud on nii reisimine kui ka lugemine ja harivate filmide vaatamine.

***VEEVALAJA

Uus nädal soosib kõike sinu kodu, majapidamise, elamistingimuste ja perekonna või lähedastega seonduvat. Nüüd on aeg tugevdada kõike seda, millele su elu toetub — on aeg kindlustada oma elu vundamenti. Võimaluse korral peaksid nüüd kindlasti viibima palju looduses, olema kontaktis Maa-energiaga. Parim aeg aiatöödeks, tegelemiseks taimede, puude ja lilledega. Ka suhted lähedastega võivad olla eriti südamlikud.

***KALAD

Algaval nädalal peaksid võimalikult palju ringi liikuma ja koguma uusi muljeid ja erinevaid infokilde, sest sellest kõigest võib sulle olulist kasu tõusta. Uued näod ja juhuslikud kohtumised võivad sind oluliselt inspireerida, mistõttu võid hakata asju nägema sootuks uuest vaatepunktist. Ka on sul nüüd oma partneritest ja sõpradest palju abi ja kasu — üheskoos tegutsedes võite palju korda saata.