***AMBUR

Päikese ja Jupiteri reedene kvadraat (mõju läbi nädala) võib luua olukorra, kus sa pead puuduliku või väära info põhjal vastu võtma mingeid otsuseid või astuma mingeid samme. Enne kui midagi lõpuni ära otsustad, kontrolli asjad hoolikalt üle! Marsi ühendus Pluutoga ning kvadraat Uraaniga manitseb omakorda mitte riskima — eriti rahalises-ärilises sfääris. Suuremad ostud ja investeeringud pole soovitavad. Nädal sobib aga hästi vaimseks keskendumiseks, meditatsiooniks.

***KALJUKITS

Kaljukitses liikuv Marss teeb teisipäeval ühenduse Pluutoga ning neljapäeval kvadraadi Uraaniga. Selline Marsi asend võib sinus tekitada suure sisemise pinge — ühest küljest hoiad end tugeva Kaljukitse mõju tõttu tagasi, kontrollid nii oma sõnu kui ka kehakeelt. Teisest küljest tekitavad mässumeelse Uraani mõjud sinus soovi teha midagi tavatut ja erilist. Aga kui sa selle tunde lihtsalt kohusetundest maha surud, võib suur sisepinge väljenduda näiteks pisivigastuse näol.

***VEEVALAJA

Uraani tugevate aspektide tõttu on tulemas rahutu ja ettearvamatu mõjuga nädal! Marsi ja Uraani kvadraat toob välja sinu tüüpilised omadused nagu mässumeelsus, vabaduseiha, alateadlik soov rikkuda reegleid ja norme. Seega võid käituda ülemäära emotsionaalselt ning kaldud sulle ebameeldivad asju ja suhteid lihtsalt ignoreerima. Sa kas eitad probleeme ja vaatad neist mööda või vastupidi — ajad oma põhjalikkusega ka juuksekarva lõhki. NB! Erilist ettevaatust liikluses, samuti ümberkäimisel elektriliste seadmetega!

***KALAD

Kui pead tegema palju vaimset tööd — näiteks intensiivselt õppima — pead leidma võimaluse puhuseks ja lõdvestuseks. Käes on nädal, kus su aju võib kergesti üle kuumeneda või tekib sul lihtsalt mingi mõttekramp, mis hakkab sind kummitama. Suhetes nii sõpruskonna või mõne muu rühma või seltskonnaga võivad kergesti tekkida pinged ja hõõrumised — eriti kui õhus on rahasse või mingidesse hüvedesse või privileegidesse puutuv.