***AMBUR

Kõik suhted on nüüd olulised, aga ka keerulised ja head psühholoogilist vaistu nõudvad. Võimalik, et keegi, kellega kokku puutud, ei ole sinuga aus või üritab sinuga kuidagi manipuleerida. Või siis kohtud mõne sellise tegelasega, kes on kas boheemlane või muidu veider tüüp. Koduses majapidamises ole ettevaatlik gaasi ja kodukeemiaga. Samuti on võimalikud veega seotud probleemid.

***KALJUKITS

Peaksid nüüd hoiduma ülemõtlemisest ja asjade liiga keeruliseks ajamisest. Sa paned tähele vaid probleeme, ega suuda näha lahendusi. Sellel nädalal peaksid säilitama tasakaalu töö ja puhkuse ning vaimse ja füüsilise töö vahel. Maga ja söö piisavalt! Kui sul on lemmikloom, siis võib temaga probleeme ette tulla ja ole ka ise ettevaatlik võõraste penide suhtes. Samuti ole tagasihoidlik ravimite ja alkoholiga.

***VEEVALAJA

Sellel nädalal võib sul tekkida tahtmine endale kõike head ja paremat lubada. Võimalik, et sa ei suuda mõnele kiusatusele või ahvatlusele vastu panna ja annad „kuradile sõrme” — aga tema võtab terve käe. Sa võid ka lihtsalt millegiga tobedalt riskida ehk siis asetada kõik ühele kaardile. Kuid meeleolu tasandil oled sa üsna optimistlik ja võtad palju ette. Ole vaid valvas seal, kus võib esineda midagi lõksutaolist.

***KALAD

Nii Päike (pühapäeval), Merkuur (reedel) kui ka Marss (teisipäeval) moodustavad sellel nädalal kõik kvadraadi Kalade valitseja Neptuuniga. Seega võivad võimenduda sulle tüüpilised iseloomuomadused ja seda eriti negatiivses võtmes. Võimalik, et oled ülitundlik nii kehaliselt kui hingeliselt. Kindlasti ei tohiks sa end nüüd ära väsitada ega otsida leevendust alkoholist. Su organism võib tormiliselt reageerida ka mõnele süütule ravimile või isegi toiduainele.