***AMBUR

Nädala esimeses osas võidakse sulle esitada mingeid tingimusi või nõudmisi, mis ei pruugi sulle meeldida. Pead olema võimeline ka oma sõna pidama ja suhtuma oma tööülesannetesse täie tõsidusega. Nädal soosibki just igapäevatööga seotud muudatuste tegemist, vigade parandust, uuendamist, parandamist. Samuti on soositud kõik tervisega seonduv. Võiksid alustada mingite treeningute või harjutustega.

***KALJUKITS

Päikese õnnelik aspekt (trigoon) Kaljukitses liikuva Pluutoga peaks su elujõu karikat kõvasti täitma — eriti kasulik oleks ilusate ilmade korral viibida looduses ja ammutada sealt eluenergiat. Kontakt maaga, puude ja taimedega oleks vägagi soovitav. Samas mõjub igasugune ülemõtlemine ja liigne muretsemine sulle kurnavalt. Nädala soovitus — mõtle vähem ja naudi loodust!

***VEEVALAJA

Esmaspäevane (mõju läbi nädala) Uraani ja Saturni nõrk pingeaspekt võib tekitada olukordi, kus pead valima uue ja vana vahel ja see valik ei ole kindlasti mitte kerge. Merkuuri asend on aga selline, et pead olema ettevaatlik riskide võtmisega. Kuid nädal sobib ideaalselt suurema koduse suurpuhastuse läbiviimiseks. Ja seda mitte ainult füüsilisel, vaid ka energeetilisel tasandil. Ole kontaktis maaga, viibi looduses!

***KALAD

Laupäevane Merkuuri kvadraat Kalade valitseja Neptuuniga muudab eriti nädala teise poole sinu jaoks rahutuks ja ebakindlaks. Võimalik, et näed igas põõsas tonti ning mõtled asjad enda jaoks hullemaks, kui need tegelikult on. Samuti kaldud asjadele ja inimsuhetele olematuid omadusi juurde mõtlema. Kuid nädal soosib kõik, mis seondub lühemate reiside ja infovahetusega. Mõni kohtumine või külaskäik võib osutuda vägagi kasulikuks.