***AMBUR

Retrograadse (näiliselt tagurpidiliikuva) Merkuuri ja Saturni ühendus Amburis on hea seis selleks, et keskenduda vanade vigade ja probleemide lahendamisele. Pead ehk tegema vajalikke korrektiive oma plaanidesse. Võimalik, et pead tegelema kiirustades ja piisavalt läbimõtlemata ettevõtmiste korrigeerimisega. Pead olema igati tasemel, põhjalik ja täpne — vaid nii saavutad oma tahtmise. Kindlasti peaksid vältima kiirustamist, hooletust ja pealiskaudsust.

***KALJUKITS

Võimaluse korral oleks nüüd mõistlik aeg maha võtta ja lubada endale rohkem puhkust, vaikust ja rahu. Kui aga oled sunnitud edasi rabelema, siis võid end kergesti ära kurnata. Kui oled loominguline natuur, võib nädal tuua võimsa inspiratsioonipuhangu. Kui aga oled äri- ja tegudeinimene, võib tunda end kui peata kana. Kipud olema hajameelne, oma vidinaid maha unustama või ära kaotama. Nädala esimene pool võib olla üsna sarnane eelmisele nädalale.

***VEEVALAJA

Muutused või risteele jõudmisele sarnased olukorrad võivad olla jätkuvalt aktuaalsed. Olles risteel, pead sa kõiki suundi väga hoolikalt valima ja langetama mõistuspärase otsuse. Vältima peaks kiirustamist ja tegutsemist puuduliku või ebapiisava info põhjal. Teine nädala oluline teema on meeskonnatöö ja eri liiki grupisuhted. Hea nädal mõne seltsi, klubi või erakonna liikmeks astumiseks. Hea nädal ka õpingute ja välismaaga ning reisidega seonduva jaoks.

***KALAD

Muudatuste või vanade vigade parandusega seonduv võib olla jätkuvalt aktuaalne teema. Samas on uued mõjud nädalas sellised, mis soosivad oluliste ja pikaajaliste projektide ja ettevõtmiste planeerimist või alustamist. Asjad, mis nüüd alguse saavad, peaksid olema kauakestvad ja vastupidavad. Seega sobib nädal kenasti kaugemate tulevikuplaanide tegemist. Kuid pingelisema variandi korral pead rinda pistma oponentide ja konkurentidega.