***AMBUR

Esmaspäevane Merkuuri opositsioon Amburis liikuva Saturniga võib eriti nädala esimeses pooles tekitada sinus jõuetuse ja väsimuse tunde. Sulle võib ka tunduda, et asjad seisavad ja midagi ei liigu. Aeg nõuab poolikute tööde ja tegemiste lõpetamist, uute alustamisega tasuks veel oodata. Oma karjääris või muus ühiskondlikus tegevuses jälgi nüüd seda, et sa ei võtaks ette midagi liiga ebareaalset või üle jõu käivat.

***KALJUKITS

Merkuuri opositsioon Kaljukitse valitseja Saturniga paneb sulle eriti nädala esimeses pooles justkui piduri peale. Sa hoiad end tagasi, jälgid kõrvalt iga oma liigutust ning see muudab su oleku üsna nurgeliseks. Võta vabamalt, ära võrdle end pidevalt teistega, ole sina ise! Vaatamata kõige on suhete osas väga head võimalused. Meeldiv tutvus või lihtsalt kasulik kohtumine on väga tõenäoline.

***VEEVALAJA

Uus nädal nõuab sinult kainet meelt — nimelt võib sul tekkida kiusatus panna kõik munad ühte korvi ehk siis panustada vaid ühele kindlale asjale, seejuures riski peale välja minnes. Kuid nädala positiivsele poolele jääb võimalus muuta oma igapäevatöö meeldivamaks, murda välja rutiinist ja muuta töö efektiivsemaks. Ka ühiskondlik liin on üsna võimalusterohke, ent samas on võimalik ka tugev konkurents ja ootamatud ja äkilised sammud sinu suhtes.

***KALAD

Esmaspäevane Merkuuri ja Neptuuni kvadraat võib kuni 23-24. juunini muuta sind ülitundlikuks ning ka hajameelseks. Eriti tähelepanelik peaksid olema liikluses ning samuti tasuks alkoholi ning ka ravimitega jääda mõõdukuse piiridesse. Arvesta sellega eriti jaanitulel viibides! Nädal võib tuua fookusesse ka kõik minevikuga seonduva — pead võib tõsta mõni halb harjumus või teed minevikule toetudes mitte kõige mõistlikuma otsuse.