***AMBUR
Amburis liikuv Päike moodustab neljapäeval (mõju läbi nädala) kvadraadi Neptuuniga. Seega seisa nüüd hea selle eest, et su teel ei oleks ühtegi „ämbrit”, kuhu võiksid kogemata astuda. Just hoolikus ja tähelepanelikkus on hetkel see, millele peaksid keskenduma. Samas võib Amburis liikuva Veenuse trigooon Uraaniga tuua nii seltskondlikus plaanis kui ka armusuhetes uut värskust ja uusi tuuli.

***KALJUKITS
Merkuuri ja Saturni ühenduse tõttu võid tunda end kuidagi kammitsetuna — sul on raske end vabalt tunda, eriti suuremas seltskonnas. Samas tunned sa end väga hästi, kui saad omaette olla ja keegi sind tagant ei kiirusta. Nädala võnked on sinu jaoks väga loomingulised — üksi olles võid tulla geniaalse mõtte peale. Kui aga viidid rahva seas, avalikes kohtades, hoia hoolikalt oma asju. Samuti võid olla vastuvõtlikum viirustele.

***VEEVALAJA
Sellel nädalal võid olla äärmiselt tundlik asjade-esemete „aura“ suhtes — sa võid tunda, kuidas mingi ese tekitab kas hea või halva tunde. Seega ole eriti ettevaatlik pruugitud asjade, eriti muidugi riiete ja ehete soetamisel — võid saada endale eseme, mis võib sind ärritada ja tekitada ebameeldiva tunde. Aga muidugi ka vastupidi — võimalus saada endale „väge ja energiat“ andev vidin — näiteks amulett või talisman.

***KALAD
Neljapäevane Päikese ja Neptuuni kvadraat võib välja tuua sinu iseloomu tumedamad ja problemaatilisemad küljed — nagu liigne unistamine, laialivalguvus, keerulised mõttemustrid ja raskesti mõistetavad tundevibratsioonid. Kui oled kunstnik, võib sulle aga Vaim peale tulla ja sel juhul oled äärmiselt loominguline. Kuid väga praktilistes ja maistes asjades võib teha valearvestuse või lihtsalt midagi olulist märkamata jätta.