***AMBUR
Amburis liikuva Marsi harmoonilised aspektid muudavad sind korraga nii energiliseks kui ka väga efektiivseks. Kasuta seda nädalat selleks, et haarata härjal sarvist ning vajalik asi kiiresti ära teha. Sinu suhted erinevate rühmade ja gruppidega peaksid olema igati viljakad ja positiivseid tulemusi andvad (väljaarvatud kolmapäeval).

***KALJUKITS
Nädala mõjud soosivad meeldivate ja kasulike kontaktide loomist eelkõige sotsiaalses-ühiskondlikus sfääris. Nüüd on hea võimalus parandada oma mainet, parandada suhteid konkurentide ja rivaalidega. Teisel tasandil on aeg sobiv selleks, et ühendada endas hingelised ja füüsilised energiad — õige aeg tegelemiseks jooga, reiki ja muude sarnaste distsipliinidega — eelkõige nendega alustamiseks.

***VEEVALAJA
Algava nädala vibratsioonid mõjuvad sulle just vaimses plaanis avardavalt ja vabastavalt. Seega ürita võimalikult palju avatud silmadega ringi liikuda — võid kokku sattuda kellegiga või millegiga, mis sind tõeliselt inspireerib. Suurepärane nädal nii reisi kui ka õpingute alustamiseks, oma silmaringi avardamiseks kõige laiemas mõttes.

***KALAD
Nädal sobib hästi nii muudatuste tegemiseks kui ka kunsti ja müstika nautimiseks. Ka suhete ja eriti intiimsete suhete tasandil on nüüd võimalik leida uusi sügavusi, uusi võimsaid allhoovusi. Kui aga oled ühiskondlikult ja sotsiaalselt aktiivne, soosivad taevased seisud kiiret edasiminekut ka selles vallas. Nüüd on kergem ennast avalikus elus maksma panna ja oma mainet parandada.