***AMBUR

Kolmapäeval leiab aset Merkuuri-Neptuuni ühendus Kalades — mis on Amburi jaoks 4. solaarmärk — kodu, majapidamine, turvatunne, perekond, vanemad, minevik, mälestused, harjumused. Niisiis toovad need märksõnad nüüd kaasa suurema tundlikkuse, sensitiivsuse ja hoolivuse — parim aeg parandada suhteid perega või lihtsalt nautida oma hubast kodu. Kodu tundub nüüd olevat huvitav ja inspireeriv koht, kus on võimalik lugeda head raamatut või vaadata väärtfilme.

***KALJUKITS

Päikesevarjutus Kalades ehk sinu 3. solaarmajas (kommunikatsioon, kõne, vahetu ümbrus, ringiliikumine, muljed, hetketajud ja neist sündivad ideed) võib su mõtted ja tajud hetkeks kummuli lüüa ja kui pilt jälle ette tuleb, on värvid hoopis teised…:). Varjutus mõjub värskendava resetina sinu kinnijooksnud mõttele, luues täiesti uusi ja värskeid ideid. Samas käib 3. maja alla ka liiklus, lühemad reisid ja transpordivahendid. Siin on võimalikud probleemid.

***VEEVALAJA

Võimalik, et algav nädal sunnib sind oma väljaminekute ja sissetulekute üle suuremat arvestust pidama. Laiemas plaanis võib sinu nn. „rahamajas“ asetleidev päikesevarjutus raha, omandi ning ka saamise ja andmise teema sinu jaoks tavalisest aktuaalsemaks muuta. Väga kallihinnaliste asjade või väga keerulise tehnika soetamist tuleks kuni laupäevani võimaluse korral vältida.

***KALAD

Kalade jaoks on tulemas üsna eriline nädal — kolmapäeval toimub Kalades Merkuuri ja Kalade valitseja Neptuuni ühendus. See lisab tervele nädalale erilise tundlikkuse ja sensitiivsuse pitseri. Ning reedel kell 12.09 leiab aset Täielik Päikesevarjutus Kalade viimases kraadis! Seega
peaksid enne varjutust püüdma olulised asjad ära lõpetada. Enne varjutust peaksid hoidma ka tervist ning olema kõiges mõõdukas.